Disclaimer

De voorwaarden van deze disclaimer zijn van toepassing op deze website www.jouvence.nl, in onderstaande tekst Jouvence genoemd.

Door deze website te bezoeken en/of de op deze website aangeboden informatie te gebruiken, verklaart u zich akkoord met de toepasselijkheid van deze disclaimer.

Gekregen producten
Op Jouvence verschijnen geregeld reviews (posts waarin ik producten test en mijn mening hierover met jullie deel). Ik vind het erg belangrijk om eerlijk te zijn tegenover mijn lezers en daarom geef ik altijd mijn eerlijke mening over de producten die ik review. Veel producten koop ik zelf, maar ik krijg ook wel eens producten toegestuurd van merken, bedrijven en webshops. Wanneer ik een review schrijf ben ik altijd eerlijk over het product, of de spullen zelf gekocht of toegestuurd zijn door een bedrijf maakt daarin geen verschil.

Affiliate links
Op Jouvence wordt zo nu en dan gebruikt gemaakt van affiliate links. Dit houdt in dat wanneer jij op een van deze links klikt, ik daar mogelijk commissie over krijgt. Jij merkt hier zelf niks van.

Als er gebruik wordt gemaakt van een affiliate link in een artikel, zal dit er altijd onderaan bij vermeld staan.

Gesponsorde artikelen
Zo af en toe verschijnt er een gesponsorde post op Jouvence, ook dit zal altijd onderaan het artikel vermeld staan.

Copyright/auteursrecht ©
De meeste foto’s/afbeeldingen op Jouvence zijn zelf gemaakt of ze komen van sites met rechtenvrije afbeeldingen. Je mag deze foto’s/afbeeldingen niet overnemen zonder toestemming. Wilt u toch graag een foto/afbeelding gebruiken? Neemt u dan eerst contact met mij op.

Jouvence publiceert hier teksten, afbeeldingen, video’s en andere materialen die door Jouvence en derden zijn aangeleverd. Jouvence behoudt daarbij het recht om op elk moment de inhoud aan te passen en/of te verwijderen zonder daarover mededeling te hoeven doen.

Privacy
Adressen die Jouvence verkregen heeft door middel van winacties/give-aways voor het opsturen van de gewonnen pakketjes, worden alleen door Jouvence ingezien. Deze adressen worden niet verstrekt aan derden en worden na verzending van de winactie gelijk uit het systeem verwijdert.

Soms gaat het versturen van een gewonnen winactie via een bedrijf/webshop zelf, zij gaan dan zelf over de privacy bescherming van de persoonlijke gegevens. Jouvence kan hiervoor op geen enkele manier aansprakelijk worden gesteld.

Voor bedrijven, persbureaus & webshops:
Ik ben elke dag bezig op Jouvence om mijn lezers op de hoogte te houden van de laatste trends, nieuwste producten en (tijdelijke) collecties op het gebied van beauty, lifestyle & meer. Ik sta dan ook zeer open voor het ontvangen van persberichten en/of samples, mocht het bij mijn blog passen dan zal ik er zeker aandacht aan besteden op mijn blog.

Mochten er nog vragen zijn dan mag u mij altijd mailen: jouvence@hotmail.nl