Over de site

De naam Jouvence (sjoe-vance) is Frans voor make-over, een naam die ik erg toepasselijk vindt voor mijn blog. Ik ben lang bezig geweest met het bedenken van een naam voor mijn blog, er waren al veel blognamen met het woord beauty erin, ik wilde iets anders dan dat. Het moest niet te lang en te moeilijk worden, omdat ik Frans een mooie taal vindt, ben ik uiteindelijk woorden door de vertaalmachine gaan gooien, met Jouvence als resultaat. Sinds 15 juni 2013 heeft Jouvence haar eigen domeinnaam.

Op Jouvence blog ik voornamelijk over beauty. Ik vind het leuk om nieuwe producten te proberen en zo nieuwe favorieten te ontdekken, maar ook om mijn eigen kunnen op beautygebied te ontdekken, op de hoogte te blijven van nieuwe trends en dit met anderen te delen. Ik ben altijd op zoek naar fijne producten voor een leuke prijs, maar ook high end producten zullen de revue passeren.

In de hoofdlijnen is Jouvence een beautyblog, maar daarnaast vind ik het ook erg leuk om te schrijven over lifestyle, fashion, persberichten en persoonlijke artikelen.

Mijn liefde voor make-up is begonnen rond mijn 14e, toen ik voor het eerst een mascara in bezit kreeg. Niet veel later volgde er een lipgloss, oogpotlood, blush.. Van het een kwam het ander. Inmiddels kan ik wel zeggen dat ik een lichtelijke verslaving heb aan make-up, mijn stash is sindsdien dan ook al aardig gegroeid.