Mijn 10 beauty favorieten van dit moment

Door het aanhoudende warme weer zien mijn beauty favorieten er wel een beetje anders uit dan normaal, want met dit weer maak ik echt geen gebruik van foundation, dat smelt er toch in no time weer vanaf. Op sommige dagen is het vaak niet meer dan alleen wat mascara.

Mijn favoriete lip producten op dit moment zijn de Sleek matte me lip cream in de kleur Birthday Suit, Twig van MAC eigenlijk mijn all-time-favorite lipkleur & degene die ik momenteel het meest gebruik is de lipbalm van Purol. Echt een kleurtje op de lippen met dit weer gebruik ik alleen bij wat formelere afspraken of als ik uit eten ga.

Zoals ik al zei is foundation met dit weer voor mij een no go, mascara vind ik met dit weer vaak meer dan genoeg. Mocht ik toch een etentje of iets dergelijks hebben en wat weg willen werken, dan gebruik ik daarvoor graag de conceal & define concealer van Revolution.

Voor een extra sunkissed tintje gebruik ik de Les Couleurs de Noir bronzing powder in de kleur #02 Brunettes. Voor wat extra glow gebruik ik graag de extra dimension skinfinish van MAC in de kleur Showgold of de liquid highlighter van Revolution in de kleur Unicorn Elixir (binnenkort een review hiervan).

Een van de weinige producten die ik, ondanks het warme weer, vrijwel dagelijks gebruik is de volume million lashes mascara van L’Orèal Paris. NYC show time wenkbrauwgel om m’n wenkies nog enigszins te stylen en ’s avonds voor ik naar bed ga gebruik ik het Super Lash Serum van de Kruidvat voor langere en vollere wimpers. Eerlijk is eerlijk, maar ik merk wel degelijk verschil wanneer ik het serum wel en niet gebruikt heb.

Wat zijn jouw favoriete beauty producten op dit moment?

36 gedachten aan “Mijn 10 beauty favorieten van dit moment”

 1. Ik gebruik eigenlijk alleen foundation om wat weg te werken, dat kan ik ook wel met een concealer doen, maar gebruik daarvoor liever foundation. Verder gebruik alleen eyeliner en mascara. Meer hoef ik echt niet op m’n gezicht in deze hitte!

 2. MAC producten zijn altijd fijn. de highlighters en lipsticks zijn zo fijn. daarbij vind ik de fixing spray ook top

 3. Wat een fijne producten ook voor dit weer! Meer heb je ook eigenlijk niet nodig denk ik zomaar 😉 Veel te warm ook voor een hele laag 🙂

  Hier doe ik sowieso elke dag mijn wenkbrauwen, mascara en een lipkleur. Meer wil ik er ook niet opsmeren met dit weer. Vooral hier in Drenthe is het alleen maar 30+ (in Assen dan), dus moet echt niet denken aan een laag foundation ofzo.

  Erg leuk om dit soort artikelen te lezen 🙂

 4. Hier dito….alleen wat mascara en klaar weer…..Mijn haar is ook een puinhoop omdat ik veel in mijn cabrio aan het toeren ben….Ff wat minder selfies maken deze dagen…;-)

 5. Ik gebruik maar heel weinig make-up, hooguit wat lippenbalsem en bij de winterdag wat foundation om minder bleek te lijken maar verder eigenlijk niet.

 6. Ziet er goed uit! Zonder die purol lipstick kan je niet meer he! Verzorging is belangrijk en ik kan echt niet meer zonder vasaline liptherapy hiervoor!

 7. Birthday Suit is super, echt een kleur die bij iedereen staat en je elke dag kunt dragen! Van het Lash Serum zit ik ook alweer aan mijn 6e tube, maar merk wel dat het effect minder is dan in het begin

 8. Purol is het enige dat ik ook wel eens gebruik, momenteel heb ik andere lippenbalsem, ik wissel nog wel eens en heb ook 20 verschillende volgens mij. Het zijn zo van die dingen die je koopt als je ergens een leuke/fijne/mooie ziet liggen vind ik.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *