10-delige kabuki set van ByTess


Ben je op zoek naar een mooie kwastenset voor thuis of een die je makkelijk overal mee naartoe kunt nemen? Misschien is deze 10-delige kabuki kwastenset dan wel iets voor jou.

De 10-delige kabuki set komt in een handig opberg etui, wat de kwasten ideaal maakt om mee te nemen op reis. Denk aan vakantie, een visagie klus of weekendje weg. Met dit etui heb je eigenlijk alles bij de hand wat je nodig hebt.

Aan de bovenkant van het etui zit een flap die je over je kwasten heen kunt vouwen. Deze flap beschermt de haren van je kwasten.

De 10-delige kabuki set bestaat uit de volgende kwasten:

  • Vlakke kabuki: voor het aanbrengen van vloeibare of crème producten op vlakke plekken op het gezicht, zoals je voorhoofd en wangen.
  • Ronde kabuki: mengt minerale producten op de huid.
  • Schuinekabuki: door middel van kleine rondjes te maken kan je hiermee crème blush of bronzer op de huid aanbrengen.
  • Taps toelopende kabuki: is te gebruiken om zowel poeder, crème of vloeibare foundation aan te brengen op de moeilijk te bereiken plaatsen van het gezicht. Naast het aanbrengen van foundation kun je de kwast gebruiken om een primer of highlighter aan te brengen, of je gezicht te contouren.
  • Vlakke hoek kabuki: mengt foundation gemakkelijk op moeilijk te bereiken plekken van het gezicht. Hoek bereikt naadloos alle gebieden van het gezicht. Werkt met name goed op de jukbeenderen en contouren van de neus.
  • Vlakke kabuki:  de kleine, volle en vlakke top is ideaal voor het camoufleren van oneffenheden, zonnevlekken en kleine imperfecties op de huid.
  • Precisie ronde kabuki: de kleine, ronde kwast is ideaal voor het nauwkeurig aanbrengen van bijvoorbeeld oogschaduw op je oogleden.
  • Schuine kabuki: de kleine, schuin afgesneden kwast is heel goed te gebruiken voor het contouren en shapen rondom je neus en je wangen/jukbeenderen.
  • Taps toelopende kabuki: deze kwast met de taps toelopende vorm is ideaal voor het nauwkeurig aanbrengen van concealer onder je ogen en gebieden rondom je neus, kin en mond. Deze kwast kan ook perfect gebruikt worden om concealer aan te brengen rondom de lippen om het uitlopen van lippenstift te voorkomen.
  • Precisie vlakke hoek kabuki: deze kleine, schuin afgesneden kwast is ideaal te gebruiken voor het nauwkeurig aanbrengen van concealer, zeker rondom de neus en de ogen

Wat vind ik ervan?

De kwasten zijn van hout, wat ze een erg luxe uitstraling geeft. De 10-delige kabuki set is verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren: blauw, roze, zwart en wit. Persoonlijk zou ik voor de zwarte of witte set gekozen hebben.

De kwasten zijn van synthetisch haar en heerlijk zacht! Doordat de kabuki kwast veel haren heeft die dicht op elkaar staan, pakt hij veel poeder op. Ook heb ik uiteraard even aan de haren van de kwasten gehangen/getrokken, maar ze vallen niet uit.

Ik ben erg tevreden over deze 10-delige kwastenset. Zoals ik al zei was ik persoonlijk voor een andere kleur gegaan (wit/zwart). Dat maakt voor de kwaliteit van de kwasten overigens niets uit. Ze liggen fijn in de hand, pakken het product goed op en brengen mooi egaal aan.

De 10-delige kabuki set kost €23,95 en je scoort hem op The Best Deals.

* Deze review/post bevat producten die door een merk/bedrijf zijn opgestuurd. Lees mijn disclaimer.

4 gedachten aan “10-delige kabuki set van ByTess”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.