Mijn 2017 in Instagram foto’s

Instagram foto's 2017Heel cliché, maar jezus wat is dit jaar ontzettend snel voorbij gegaan zeg! Ik heb weer een hoop mooie dingen mogen/kunnen doen, waar ik erg dankbaar voor ben. Samen met mijn vriend ging ik een geregistreerd partnerschap aan, we gingen op onszelf wonen, werden ‘papa & mama’ van twee kittens, gingen naar Spanje & heel veel dokters- en ziekenhuisbezoeken. Vandaag het laatste artikel van 2017!

Mijn 2017 best nine op Instagram

Instagram best nine

Hierboven mijn negen meest gelikete foto’s van Instagram van het jaar 2017. Op mijn Instagram account kreeg ik 12,287 likes en plaatste ik 301 posts in 2017 (laatst bijgewerkt op 30-12-2017 om 19:00 uur).

Van links naar rechts en van boven naar beneden;
01. Op deze foto zijn manlief en ik een geregistreerd partnerschap aangegaan met elkaar ♥ / 02. Kleine Boefje / 03. Drie nieuwe lakjes die ik kocht van Essie. / 04. Boefje / 05. Boefje op de bank tussen de kussens gezakt. / 06. Bengel & Boefje de eerste dag in het asiel toen we ze ophaalden. / 07. Mijn nieuwe bureau van de Ikea. / 08. Naamketting die ik ontving ter review voor mijn blog. / 09. Samen met mijn zusje bij het I Love Beauty event 2017.

Het is in ieder geval overduidelijk dat de kittens een hoop likes scoren met hun ondeugende snoetjes! & schijnbaar vonden velen van jullie het ook erg leuk dat manlief en ik een geregistreerd partnerschap zijn aangegaan.

Mijn 2017 in Instagram foto’s

Onze eerste wedstrijd van vorig dansseizoen, ik shopte lekker bij de DM & kreeg mooie pakketjes binnen. Helaas heerste er van alles en moest ook ik eraan geloven; thee, zakdoekjes, paracetamol en neusspray waren mijn beste vrienden. & ik ging voor het eerst naar de huishoudbeurs.

27 februari gingen vriendlief en ik een geregistreerd partnerschap aan, waardoor we ‘man & vrouw’ werden en ik een andere achternaam kreeg.

Samen met mijn zusje ging ik naar het I Love Beauty event, was erg leuk en we konden op de foto met Fred van Leer, Serena Verbon & Angel.

Manlief en ik gingen in april op onszelf wonen in een appartement (huur), van mijn collega’s kreeg ik de prachtige bos bloemen.

Lekker wandelen met manlief, want we zitten nu op steenworp afstand van de polder en de Waal.

Helaas had ik veel pijn in mijn handen sinds de winter, dus liet ik voor de zekerheid op een aantal dingen prikken. Hier kwam op dit moment nog niets uit.

Vriendinnetje Cindy deed mij een dagje Libelle Zomerweek cadeau, zo ontzettend lief en een super leuk cadeau! We hebben een erg leuke dag gehad samen.

Ijsthee drinken op het terrasje, want het was warm. Selfie met Spikey, die in het voorseizoen elk weekend bij ons logeerde.

Ik kocht een nieuwe telefoon, rosé Apple Iphone SE.

7 juli gingen we spontaan ‘even kijken’ bij het dierenasiel en kwamen terug met deze twee kleine dropjes!

Vierdaagsefeesten in Nijmegen zijn ook elk jaar vaste prik! Gezellig artiesten kijken en genieten van de sfeer en de muziek bij Matrixx live at de Kade. Hier zagen we dit jaar onder andere de Vengaboys, Kraantje Pappie, Snollebollekes en het foute uur van Q-Music.

De kittens in bad doen, want ze roken niet zo lekker en om ze aan water te laten wennen.

Ik maakte weer een heleboel Swarovski elements armbandjes en ik liet voor het eerst wimperextensions zetten.

Naar we love the 90’s met vriendinnetje en zusje!

Dansweekend met de dansvereniging, erg leuk, maar ook vermoeiend.

Samen met papa, mama, zusje en nichtje naar Het Foute Oktoberfest, was erg gezellig.

In de herfstvakantie zijn we heerlijk 10 dagen naar Benidorm in Spanje geweest, vrijwel elke dag rond de 35 graden.

Nieuwe uitpakservice van de Albert Heijn.

Dagje Amsterdam met de liefste en vriendinnetje, was erg leuk, we zijn een paar uur zoet geweest in het Paleis op de Dam.

Helaas heb ik nog steeds veel pijn en het werd steeds erger, dus maar weer bloedprikken op vanalles en nog wat. Wederom geen afwijkingen in het bloed, waarop ik ben doorverwezen naar de reumatoloog in het ziekenhuis.

Bengel en Boefje vieren hun eerste kerst inclusief kerstboom, gelukkig hebben ze weinig oog voor de boom. Uiteindelijk hebben ze er 2 ballen uit gehaald, stouterds!

Ik ontving van Kruidvat een prachtig Lottie London pakket, hier komt binnenkort een unboxing en reviews van de producten op mijn blog.

Boefje is (blijkbaar) gek op het sop van het afwaswater.

Sneeuw! Wat een prachtig gezicht, wat minder leuk met het de weg op gaan.

Voor iedereen die denkt dat je alleen met kinderen geen privacy meer hebt…

Een selfie voor we op weg gingen naar mijn ouders met kerst, waar we eerste kerstdag gegourmet hebben. Tweede kerstdag ook lekker gegourmet bij schoonmama.

& de dag na kerst vroeg op, want de kittens werden gecastreerd. Het was allemaal zo gedaan, denk 15 minuten werk voor beiden samen, maar we konden ze pas om 14:00 uur weer ophalen, omdat de narcose nog zolang nawerkt. Alles is goed gegaan, geen hechtingen erin, dag zelf nog wat suf, maar ze lijken er helemaal geen last van te hebben, gelukkig!

Vandaag ben ik druk met vanalles, eind van de ochtend/begin van de middag eerst even langs mijn ouders, want mijn moeder maakt samen met mijn oom altijd zelf de oliebollen. ’s Middags thuis nog de voorbereidingen treffen voor de gourmet & ’s avonds komen mijn ouders, zusje, vriendinnetje Cindy en schoonmama hier gourmetten en oud & nieuw vieren. 

Fijne avond en een gelukkig nieuwjaar! 

5 gedachten aan “Mijn 2017 in Instagram foto’s”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.