24-delige kwastenset van By Tess

Onlangs heb ik deze 24-delige kwastenset van By Tess in ontvangst mogen nemen van de webshop The Best Deals. Een mooie, volledige set kwasten voor een erg leuk prijsje! Vandaag laat ik je de kwastenset zien en vertel ik je wat ik er van vindt.

De 24-delige kwastenset van By Tess is verkrijgbaar in 5 verschillende kleuren, namelijk; zwart, rood, lichtroze, zwart/roze en bruin (hout). Zelf heb ik gekozen voor de zwarte versie, omdat ik deze het professioneelste eruit vindt zien. Echter heb ik wel lang getwijfeld tussen deze zwarte set, de bruine (hout) en de lichtroze variant.
Het handvat van de kwasten is gemaakt van hout en de kwasten zijn zowel van synthetisch- als van paardenhaar gemaakt.

Inhoud:

– 1 grote waaierkwast
– 1 kleine waaierkwast
– 1 grote poeder kwast
– 1 blush kwast
– 1 contour kwast
– 1 foundation kwast
– 1 highlight kwast
– 1 oogschaduwpenseel
– 1 neusschaduw kwast
– 2 kleine oogschaduw kwasten
– 2 middelgrote wenkbrauw/oogschaduw kwast
– 1 fijne oogschaduw kwast
– 1 wenkbrauw/oogschaduw kwast
– 1 wenkbrauw en wimper kam
– 1 wimperborstel
– 1 grote oogschaduw kwast
– 3 middelgrote oogschaduw kwasten
– 1 spons applicator
– 1 concealer kwast
– 1 lip borstel
Ze zitten allemaal netjes verpakt in een plastic hoesje, zo beschadig je de haren van je kwasten niet.
De kwasten zitten in een handige opberg etui met bovenaan een flap die je over je kwasten heen klapt, zodat de haren niet beschadigen en je kwasten tijdens vervoer niet uit het etui glijden.
Ze zijn ontzettend zacht, zien er goed uit en er valt prima mee te werken. Het is een prachtige en volledige kwastenset. Of je nou een beginner bent, al wat meer aan het experimenteren bent met make-up of professioneel, ik denk dat deze set voor iedereen een mooie aanwinst is.
Als ik zelf nog iets aan deze set had mogen veranderen, dan had ik er nog graag een stippling brush bij gezien. Voor het aanbrengen van mijn foundation.
Deze 24-delige kwastenset van By Tess is te koop op de website van The Best Deals en kost €19,95.!! De actie loopt nog tot 10 februari, maar komt regelmatig terug op de website.
* Deze review/post is tot stand gekomen in samenwerking met een merk/bedrijf. Lees mijn disclaimer.

19 gedachten over “24-delige kwastenset van By Tess”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *