3x Essie nagellak

EssieEr komt niet zo heel vaak nagellak op mijn blog voorbij, terwijl ik toch regelmatig mijn nagels graag voorzie van een mooi kleurtje. Mijn favoriete nagellak zijn de lakjes van Essie; ruim assortiment met prachtige kleuren, fijn kwastje en een goede dekking.

Essie Satin slipper

Onlangs heb ik mijn nagellak assortiment dan ook weer kunnen uitbreiden met deze drie, totaal verschillende, kleuren Essie nagellak. Ze werden snel en goed verpakt geleverd. Ook de potjes nagellak zelf zijn stuk voor stuk verzegeld met plakband en een sticker waarop staat sealed.

Van mij had dit niet gehoeven of hadden ze het alleen moeten laten bij de sealed sticker. Door het los peuteren van de plakband komen er overal plakkerige vlekken te zitten op de nagellak potjes en daar wordt geen enkele beautyblogger blij van.

essie nagellak

Ik koos de kleuren satin slipper (nude), s’il vous play (paars metallic) en shall we chalet? (donkerrood). Erg leuk dat Essie voor elk lakje weer een andere naam weet te verzinnen.

shall we chalet

De kwastjes van Essie werken fijn, ze zijn niet te breed en niet te smal. De dekking van de nagellak is prima, alleen satin slipper (nude) komt beter tot zijn recht als je deze in 2 lagen opbrengt.

Essie swatches

Op bovenstaande foto de swatches van de Essie lakjes, in 2 lagen. V.l.n.r. satin slipper, s’il vous play & shall we chalet?.

Ik ben erg blij met deze kleuren, satin slipper is een prachtige subtiele nude kleur die ideaal is voor overdag naar het werk/school. Shall we chalet? is een prachtige donkerrode kleur nagellak die perfect is voor de feestdagen die eraan komen!

Satin slipper €9,95, s’il vous play €8,95 & shall we chalet? €8,95.

nagelwiel

Wat is jouw favoriete kleur Essie nagellak?

* Deze review/post is tot stand gekomen in samenwerking met een merk/bedrijf. Lees mijn disclaimer.

8 gedachten aan “3x Essie nagellak”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.