3x L’Orèal Paris volume million lashes mascara

Onlangs mocht ik van L’Orèal Paris 3 mascara’s testen met een volume & separatie effect. Ik heb het liefst mascara’s die zorgen voor mooi volume in mijn wimpers, zonder ze aan elkaar te laten plakken. Benieuwd of deze mascara’s voldoen aan deze eisen?

De mascara’s komen in dezelfde look qua huls, maar ieder in zijn eigen kleur. Ik vind het mooie verpakkingen, het ziet er chic uit. Je kunt het ook goed zien wanneer je de mascara niet goed hebt dicht gedraaid, want dan sluit het woord lashes niet meer goed aan bij de rest.

Volume million lashes

De volume million lashes mascara bestaat uit zwarte kleurpigmenten wat zorgt voor een intens zwarte kleur op je wimpers. Daarnaast bevat de mascara verzorgende camellia olie en zwarte orchidee oliën.

Het borsteltje, de millionizer zoals L’Orèal hem zelf noemt, is flexibel en dankzij de vele borstelhaartjes in verschillende grootten zorgt het voor extra veel volume, omdat elke wimper wordt bedekt, zelfs de kleinere. Door een handig doseersysteem, wat in de bovenkant van de huls verwerkt zit, heb je geen overtollige mascara aan je borsteltje zitten. Hierdoor worden je wimpers goed gesepareerd en heb je geen last van klontjes.

Op de foto hieronder heb ik één laag mascara aangebracht. Ik heb van mezelf erg korte wimperharen, maar deze mascara zorgt in een oogopslag voor meer volume en goed gesepareerde wimpers. Ja, hier houd ik van! Ondanks het warme weer blijft de mascara goed zitten en geeft het niet af. Ook heb ik vrij gevoelige ogen (snel last van traanoog of irritatie), maar met deze mascara heb ik nergens last van gehad.

Volume million lashes extra black

De volume million lashes extra black mascara bestaat uit ultrazwarte kleurpigmenten voor een extra intense zwarte kleur op je wimpers. Daarnaast bevat de mascara verzorgende camellia olie en zwarte orchidee oliën.

De extra black mascara bevat hetzelfde borsteltje als de volume million lashes mascara, de millionizer.

Ondanks dat dit exact hetzelfde borsteltje is als die van de volume million lashes mascara, heb ik het idee dat deze mijn wimpers nog beter separeert. Qua volume oogt deze mascara wat subtieler en wat betreft extra black. Ik zie niet zoveel verschil qua kleurintensiteit in vergelijking met de andere twee mascara’s.

Ondanks het warme weer blijft de mascara goed zitten en geeft het niet af. Ook heb ik vrij gevoelige ogen (snel last van traanoog of irritatie), maar met deze mascara heb ik nergens last van gehad.

Volume million lashes feline

De volume million lashes feline mascara bevat een glanzende formule met arganolie en camellia olie. De mascara voelt zijdezacht aan en heeft een doordringende, zwarte textuur.

De mascara is voorzien van een gebogen millionizer borsteltje, die zich perfect aanpast aan de vorm van je wimpers. Elke wimper wordt omhuld en krult de wimpers. Dankzij het handige doseersysteem bovenin de huls, heb je geen last van overtollige mascara of klontjes, wat zorgt voor een intens gedefinieerd volume. Dit borsteltje is een stuk smaller dan de andere twee borsteltjes.

Ik vind een gebogen mascara borsteltje altijd net wat prettiger werken, het gaat goed mee met de vorm van je wimpers. Dit borsteltje is dan ook erg prettig om mee te werken en ideaal voor de onderste, kleine wimpers. Hij separeert de wimpers iets minder goed dan de andere twee, maar dit komt denk ik door de net wat vettigere/smeuïgere structuur van de mascara door de arganolie die erin zit.

Ondanks het warme weer blijft de mascara goed zitten en geeft het niet af. Ook heb ik vrij gevoelige ogen (snel last van traanoog of irritatie), maar met deze mascara heb ik nergens last van gehad.

Mijn favoriete mascara van deze 3 mascara’s?

Hmm, dat vind ik lastig kiezen. Het zijn alle 3 erg fijne mascara’s met ieder zijn eigen plus- en minpunten. De formule van de volume million lashes mascara en het borsteltje van de feline mascara, dat zou een top combi zijn! Mijn favoriet in volgorde van fijnst naar minst fijn (overigens zijn het alle drie prima mascara’s!): volume million lashes, volume million lashes feline & volume million lashes extra black.

De mascara’s kosten €18,49 per stuk, maar zijn nu in de aanbieding bij Wehkamp 50% korting. Je vind de mascara’s hier.

* Deze review/post is tot stand gekomen in samenwerking met een merk/bedrijf. Lees mijn disclaimer.

14 gedachten aan “3x L’Orèal Paris volume million lashes mascara”

  1. Wat ik vooral fijn zou vinden is dat het niet afgeeft of irritaties veroorzaakt. Zelf zit ik nogal vaak in en aan mijn ogen. Daardoor ben ik gestopt met mascara omdat ik er uiteindelijk uitzag als een wasbeer… Fijn dat ze voor jou alle drie deden wat ze moesten doen.

  2. Ik heb deze mascara ook ooit gekocht, maar vond hem weinig doen. Daarvoor vind ik hem dan weer te prijzig, want je hebt drastisch goedkopere mascara’s die meer doen voor je wimpers!

  3. fijn dat je van deze een review hebt gemaakt. ik had ze vorige week in mijn handen en wist gewoon niet welke ik moest kiezen. Ik denk nu zelf ook dat ik voor de eerste zou gaan, al vind ik het effect toch niet zoals gehoopt. Grappig is dat hé, doordat iedereen andere wimpers heeft en iets anders verwacht is mascara heel persoonlijk is me opgevallen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.