8 herfstige blogs!

herfstIedereen al helemaal ingesteld en klaar voor de herfst? Ik heb een aantal leuke blogposts voor je verzameld waarin de herfst centraal staat! Van budgettips tot herfst activiteiten.

5 budget tips voor een sfeervol herfsthuis op Budgetella
Op de blog Budgetella vind je alles om besparen en genieten met elkaar te combineren. Hun motto is; leuk leven voor weinig. Eerlijk is eerlijk, als het even kan willen we allemaal wel wat meer besparen toch? In de blogpost geeft Budgetella je 5 budget tips voor het creëren van een sfeervol herfsthuis, zonder dat het je al te veel kost!

Pompoensoep met kerrie
Op de blog van Xenia vind je allerlei uiteenlopende blogs over liefde, geluk en genieten van het leven. Als ik aan de herfst denk, denk ik aan pompoenen. Dat moet Xenia ook gedacht hebben, want ze heeft een heerlijk recept voor pompoensoep met kerrie.

Kinderboek: De vos in het bos
Bij Maaike schrijft op vind je van alles over het leven bij haar thuis. Van leuke uitjes tot wasbare luiers en wat er nog meer komt kijken bij een gezin met jonge kinderen. Ook schrijft ze over haar verleden als kankerpatiënt en hoe dit haar leven beïnvloed. Het kinderboek: De vos in het bos is een ideaal boek om voor te lezen aan je kids als het buiten koud is en regent.

5 x de leukste herfstactiviteiten voor buiten met kids
Op de blog Meer met Mama vind je eerlijke verhalen over het ouderschap, het gaat niet altijd over rozen. Daarnaast ook over andere dingen die vrouwen interesseren, want je bent meer dan alleen mama. In de blogpost waarin 5 x de leukste herfstactiviteiten voor buiten met kids worden gegeven, staan leuke budget proof activiteiten voor tijdens de herfst met kids!

Woontrends herfst & winter 2018
Tips voor jou van Anja is een online lifestyle magazine, waar je de leukste tips vindt op het gebied van beauty, fashion, wonen, recepten, DIY, reviews, gezondheid & nog veel meer. Ze geeft je een kijkje in de woontrends herfst & winter 2018, zodat je inspiratie kunt opdoen.

Geplooide rok – herfst versie
Nancy deelt op haar blog Nancy’s fashionstyle haar fashion looks en haar liefde voor kleding, om zo anderen te inspireren. Ze heeft speciaal voor de koudere dagen die eraan komen een look gemaakt met haar geplooide rok in herfst versie & ik kan je verklappen, ik vind het een erg leuke outfit!

7 leuke thuis activiteiten voor de kids
Miss dude blogging is de blog van Eva, waar zij voornamelijk schrijft over kids en self care, twee dingen die zij ontzettend belangrijk vindt. Nu het herfst is zal het buiten regelmatig regenen en koud zijn, niet echt lekker weer om dus buiten te spelen. Eva geeft je 7 leuke thuis activiteiten voor de kids, je hoeft er de deur niet voor uit en het is ook nog eens budget!

21 redenen waarom de herfst leuk is & wat je kunt doen!
Op mijn eigen blog deelde ik vorige week een artikel over 21 redenen waarom de herfst leuk is & wat je kunt doen! Ik zal eerlijk zijn, ik heb ook liever het hele jaar door zomer. Het is nou eenmaal niet anders of we moeten emigreren.

3 gedachten aan “8 herfstige blogs!”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.