9 dingen die je nog niet wist over mij

Iedereen heeft wel van die typerende dingen die voor jezelf vanzelfsprekend zijn, maar een ander waarschijnlijk niet eens van je weet. In deze blogpost 9 dingen waarvan ik denk dat jij ze nog niet wist van mij.

01. Broekenpoeper

Ik ben een enorme schijterd. Ik schrik van de simpelste dingen, zoals het gaan van de deurbel, als Wessel niest of als er onverwachts iemand de hoek om komt. Sinds de fibromyalgie is dit overigens veel erger geworden. Daarnaast kan ik ook niet tegen horrorfilms, ik kan niet tegen de schrik momenten die erin zitten, verschrikkelijk!

02. Hoogtevrees

Als er iets is wat ik al heb zolang ik het me kan herinneren, dan is het wel hoogtevrees. Een open trap krijg je mij echt niet op en ook in het reuzenrad zul je mij niet zien. Er is nooit wat gebeurt overigens, ik houd gewoon niet van hoogtes.

Ohja, als we het toch over angsten hebben.. Ik ben ook als de dood voor spinnen en heb niks met bloedprikken (al gaat dat laatste steeds beter, mede doordat ik zo vaak moet door de fibromyalgie).

03. Bril

Ik heb een bril met sterkte, alleen draag ik die vrijwel nooit. De kans dat je mij ooit met bril hebt gezien in real life is dan ook heel klein. Zo nu en dan pak ik hem erbij met computeren, tv kijken of lezen (uiteraard pas als ik last krijg van mijn ogen of hoofdpijn begin te krijgen).

bril

04. Muziek

Ik heb een erg brede muzieksmaak. Zo houd ik van pop, 90’s hits, dance & house, maar kan ik ook helemaal opgaan in klassieke muziek of hardstyle. Dit zijn slechts een paar voorbeelden, want ik luister nog veel meer verschillende genres.

05. Control freak

Ik ben een ontzettende control freak en heb graag de touwtjes in handen. Daarnaast weet ik van tevoren ook graag waar ik aan toe ben, ik houd niet zo van onverwachtse dingen en ben graag voorbereid. Echter probeer ik hier wel wat makkelijker in te zijn/worden, maar dat valt nog niet altijd mee..

06. Dol op schrijven

Klinkt misschien voor sommigen raar, maar ik ben dol op schrijven. Ik vind dit echt ontspannend werken en maak dan ook graag lijstjes. Dingen die ik nog moet doen, niet moet vergeten, blog ideeΓ«n en boodschappenlijstjes.

Helaas schrijf ik niet meer zoveel als voorheen of zolang achter elkaar. Door de fibromyalgie doen mijn handen snel pijn, waardoor ik niet meer zo lang achtereen kan schrijven.

07. Liefde voor eten

Ik houd van lekker eten (wie niet?) en kan ook echt ontzettend uitkijken naar een etentje dat gepland staat of het uitproberen van een nieuw recept. Tevens kan ik ook ontzettend balen als zo’n gepland etentje dan ineens niet doorgaat. #teamnevernoteating

eten

08. Spanje

Grote liefde voor Spanje en dan met name aan de kust. Ik ben bezig mezelf de Spaanse taal te leren, maar zou graag eens een cursus volgen om vloeiend Spaans te spreken en schrijven. Dit was misschien niet zo’n verrassing voor sommigen, maar Wessel en ik willen zodra het kan/lukt verhuizen naar Spanje. En dan bedoel ik geen vakantiehuisje, maar echt daar permanent gaan wonen.

mij

09. Alcohol

Alcohol drink ik vrijwel nooit. De keren dat ik alcohol drink per jaar zijn op één hand te tellen. Dit jaar heb ik bijvoorbeeld pas 3 keer alcohol gedronken. Ik heb er gewoon niet zo’n behoefte aan, ik vind veel niet eens lekker en heb het niet nodig om het leuk te hebben. Hier dus niet elk weekend: wijnen wijnen wijnen!

Wat is typerend iets wat bij jou hoort, maar wat (bijna) niemand weet?

30 gedachten aan “9 dingen die je nog niet wist over mij”

  1. leuk om te lezen en die bril staat je juist heel leuk πŸ˜€ en die schrik reacties kan ik mij bij aansluiten en is bagger vervelend soms want zit soms stijf achter mijn bureau als manlief even besluit te niezen

  2. leuke blogpost; en mooi om te lezen dat je zo diverse bent. Dat van die muziek komt me heel bekend voor; ik kan ook van de ene muzieksoort naar een totaal andere muzieksoort switchen binnen een paar tellen. Het gaat em om een bepaalde emotie, en dan maakt het genre me totaal niets uit. Kun je, als je zo van schrijven houdt maar het door je fibromyalgie niet lukt, dan wellicht eens kijken of zo’n app die spraak omzet in tekst iets voor je is?

  3. Ik heb precies hetzelfde met die bril. Alleen na de bevalling zijn mijn ogen achteruit gegaan! πŸ™ Dus nu moet ik hem wel vaker op. Leuk om zo meer over je te weten te komen!

  4. Wat een leuke weetjes! Ik houd juist wel van horror :-). Die bril staat je goed, mag je best vaker dragen! En leuk dat je o.a. van klassieke muziek houdt, ik ook! Althans, wij houden van dezelfde soort muziek en daar haar klassieke muziek ook bij.

  5. Leuk om deze weetjes te lezen en je zo wat beter te leren kennen. Ik ben ook een schrikker hoor. Ik ben ook echt niet van de horrorfilms of thrillers. Dan duik ik het liefst achter een dekentje weg.

  6. Ooooh wauw wij lijken enorm op elkaar πŸ™‚ ik heb ook fibromyalgie een bril die ik alleen op wil zetten achter de p.c Alleen drink ik nooit maar ben ik wel voor alles bang o.a hoogtes en houdt ik ook van heel veel muziek soorten.

  7. Ooooh wauw wij lijken enorm op elkaar πŸ™‚ ik heb ook fibromyalgie een bril die ik alleen op wil zetten achter de p.c Alleen drink ik nooit maar ben ik wel voor alles bang o.a hoogtes en houdt ik ook van heel veel muziek soorten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.