B.A.E. glitz in a stick: weekend getaway & pink sunset

B.A.E. – Before Anything Else is de nieuwe vegan make-up collectie van de HEMA die vorige week werd gelanceerd. Uiteraard ben ik meteen een kijkje gaan nemen bij het dichtsbijzijnde HEMA filiaal. Ik vertel je wat ik van de nieuwe collectie vindt en review 2 lipsticks.

bae by hema

Wat vind ik van de vegan collectie B.A.E. van de HEMA?

Het eerste wat ik dacht toen ik de nieuwe vegan collectie van de HEMA zag in de winkel was; ‘ik had het groter verwacht‘. Ik weet niet of de volledige collectie hier dan ook in de winkel ligt, want het is een HEMA filiaal in een dorp.

De display bevat een hoop lichtroze. Persoonlijk vind ik de vegan collectie zelf tegen vallen. De meeste producten spraken me niet aan, van een hoop verpakkingen vond ik ze te kinderlijk aan doen en de producten zijn redelijk aan de prijs (oké, het is vegan, maar toch). Daarnaast heb ik ook al aardig wat make-up, waardoor er voor mij niet echt iets vernieuwends bij zat.

Before Anything Else hema

Glitz in a stick: weekend getaway & pink sunset

Degene die mij al wat langer volgen weten dat ik net een ekster ben als het op glitters aankomt. Deze twee lipsticks uit de nieuwe B.A.E. collectie van de HEMA waren dan ook het enige wat ik mee nam.

Ik Koos de kleuren #09 pink sunset & #03 weekend getaway. Een lekker opvallend roze kleurtje en een wat subtieler kleurtje.

#03 weekend getaway is een bruin/nude/koperkleurige lipstick met glitters. Op de lippen vind ik hem vooral koperkleurig met glitters. Na het aanbrengen op mijn lippen vind ik deze kleur mij niet mooi staan. De lipstick is ook niet in één keer dekkend, gelukkig is hij wel op te bouwen. Een paar drankjes overleeft deze lipstick wel. De lipstick voelt prettig aan op de lippen en geeft ze een verzorgd gevoel.

Links: 1x swatchen / rechts: kleur opgebouwd na meerdere keren swatchen.

#09 pink sunset is een felroze/fuchsia kleurige lipstick met glitters. Dit is een kleurtje voor naar een feestje, het is in ieder geval geen kleur die ik alledaags zou gebruiken. Ook deze lipstick dekt niet in één keer, maar is qua pigmentatie goed op te bouwen. Een paar drankjes overleeft deze lipstick wel. De lipstick voelt prettig aan op de lippen en geeft ze een verzorgd en zacht gevoel.

De lipsticks zijn oké, ze zijn helaas niet in één keer dekkend. Het zijn beide niet echt mijn kleuren, ik denk daarom ook niet dat ik ze vaak zal dragen.

Wat vindt jij van de B.A.E. vegan collectie van de HEMA?

2 gedachten over “B.A.E. glitz in a stick: weekend getaway & pink sunset”

  1. Jammer dat hij niet zo goed dekt, ik vind de kleuren wel heel erg leuk namelijk. Maar ik ga toch eventjes kijken binnenkort, ik ben té nieuwsgierig naar deze lijn geworden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *