Balea neusstrips met actieve kool

De review over de Balea reinigingsdoekjes met actieve kool stond een week geleden al online op mijn blog en vandaag test ik de Balea neusstrips met actieve kool speciaal voor de onzuivere en gemengde huid. 

In het kartonnen doosje zitten 3 neusstrips per stuk verpakt. De neusstrips verwijderen onzuiverheden en mee-eters, ze zijn te gebruiken op je neus, voorhoofd en kin.

Ingrediënten: VP/VA COPOLYMER, AQUA, GLYCERIN, BENTONITE, 1,2-HEXANEDIOL, POLYVINYL ALCOHOL, SALICYLIC ACID, BUTYLENE GLYCOL, ILLICIUM VERUM FRUIT EXTRACT, SCUTELLARIA BAICALENSIS ROOT EXTRACT, PHENOXYETHANOL, MELALEUCA ALTERNIFOLIA LEAF OIL, HAMAMELIS VIRGINIANA LEAF EXTRACT, CHARCOAL POWDER, SODIUM HYDROXIDE, LIMONENE, CI 77891, CI 77499.

Gebruik

Ze zijn makkelijk te gebruiken: je scheurt de verpakking open, daarin zit de zwarte neusstrip op een folie bevestigd. Je maakt je neus vochtig, neemt de neusstrip van de folie (met droge en schone handen) en drukt hem zachtjes op je neus. Dit laat je zo 10-15 minuten zitten, waarna je de neusstrip er zachtjes afhaalt vanaf de zijkant. De achtergebleven restjes van de actieve kool was je eraf met wat lauwwarm water.

Het eraf halen voelt soms iets minder prettig, de restjes actieve kool krijg je er makkelijk af met wat lauwwarm water. Mijn neus voelt super zacht en glad aan, schoon en vrij van onzuiverheden.

Niet gebruiken op een geïrriteerde of verbrande huid. Laat minstens 3 dagen tussen het gebruik van de strips in zitten.

Resultaat

Het resultaat op de neusstrip na 15 minuten (iets minder smakelijk misschien, maar het hoort erbij vind ik). Je ziet vanalles zitten in de strip, beetje onsmakelijk misschien, maar ik word er wel blij van. De strip doet dus goed zijn werk! De strip plakt niet uit zichzelf, maar doordat het in contact komt met water (het vocht op je neus). Ik ga deze strips in ieder geval vaker kopen en gebruiken, daarnaast wil ik ze ook eens proberen op mijn kin.

Voor een doosje met 3 neusstrips betaal je €1,75 en zijn te koop bij de DM.

28 gedachten aan “Balea neusstrips met actieve kool”

  1. Wat een kleine prijs! Meestal verwacht ik van de werking dan niet zoveel maar deze lijken wel goed. Ik heb ze wel nog niet gezien bij mij

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.