BBC First – All Creatures Great and Small

BBCBBC First zendt vanavond (dinsdag 20 april) om 21:00 uur de tweede aflevering uit van de langverwachte remake van de Britse serie, All Creatures Great and Small. Na het zien van de trailer ben ik razend enthousiast over deze serie!

‘All Creatures Great and Small is een grappige feel good serie waarin dierenartsassistent James Herriot zijn droom najaagt en verhuist van Glasgow naar Yorkshire om bij een excentrieke en nogal chaotische veearts te gaan werken. James ontdekt al snel de charmes van het prachtige Yorkshire, maar ook de ietwat vreemde trekjes van veearts Siegfried en de veeleisende baasjes die vaak nog onvoorspelbaarder zijn dan de dieren die hij moet behandelen.

Het avontuur van James begint pas echt als hij de plaatselijke schoonheid Helen ontmoet, waardoor hij volop van zijn nieuwe leven gaat genieten.’

De serie All Creatures Great and Small is een remake van de serie James Herriot die in de jaren 80 een ontzettend succes was in meerdere landen, waaronder ook in Nederland. De serie zorgt met de nodige humor en hartverwarmende scenario’s voor een fijne tegenhanger van het drukke dagelijkse leven.

Bekijk de trailer hier.

Zelf ga ik deze BBC First serie zeker kijken! Hij lijkt me erg leuk om te volgen, ik houd ervan als een film of serie humor erin verwerkt en er zitten goede acteurs en actrices in. Waaronder Diana Rigg (onder andere bekend als Lady Olenna Tyrell in Game of Thrones).

Via KPN, XS4ALL en T-Mobile kun je aflevering 1 on demand terugkijken. Ziggo zendt vanavond (maandag 19-4) om 20:00 uur nog een herhaling uit van de eerste aflevering.

Ga jij deze grappige feel good serie van BBC First ook kijken? 

* Deze review/post is tot stand gekomen in samenwerking met een merk/bedrijf. Lees mijn disclaimer.

7 gedachten aan “BBC First – All Creatures Great and Small”

  1. ik sla hem even over 😉 ik kijk al helemaal geen tv en deze series trekken mij niet zo. mss dat de rest hier het wel leuk zou vinden … ik geef het door 😀

  2. James Herriot !! is hij terug?? ooooo dat wordt smullen, good old fashioned tv werk! Prachtig landschap, goed geacteerd en alles loop goed af. wat wil een vrouw nog meer?

  3. Lijkt me op zich wel een leuke serie, maar ik ben altijd erg slecht in het volgen van een serie. Het blijft meestal bij twee afleveringen en dan vergeet ik het weer.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.