Bedelarmband van Kaya sieraden

kaya sieradenVan Kaya sieraden mocht ik een sieraad uitzoeken in hun webshop. Super lastig, want er is ontzettend veel keus in sieraden! Uiteindelijk viel mijn oog op een bedelarmband die je kunt laten graveren met geboortestenen eraan. Ik wist meteen dat ik die bedelarmband wilde voor mijn moeder.

In het geheim bestelde ik dus de bedelarmband in 925 sterling zilver met daaraan 2 bedels en 2 geboortestenen, voor mij en mijn zusje. Op de ene kant onze namen en op de andere kant van de bedel onze geboortedatums gegraveerd. Daarbij de geboortesteen die bij jouw geboortemaand hoort. Mijn geboortesteen is smaragd (groen) en van mijn zusje tanzanite (blauw).

bedelarmband

Het graveren wordt op ambachtelijke wijze met de hand in hun eigen atelier gedaan. Dit gebeurt met een graveerpen, de gravering is dus niet machinaal kaarsrecht, maar letterlijk handgeschreven!

Omdat ik het als verrassing wilde houden voor mijn moeder, heb ik de maat moeten gokken. Ik ben gegaan voor damesmaat medium (18,5 cm) en hij past gelukkig perfect! Bij twijfel kun je beter voor een iets grotere maat gaan, want de sluiting van de bedelarmband kan in elke schakel haken, zo kan de lengte eenvoudig aangepast worden.

Naast 925 sterling armband zilver kun je ook kiezen voor 18 karaat goud verguld of 18 karaat rosé goud verguld.

Voor 15:00 uur besteld is de volgende werkdag gratis bezorgd, doordat het door de brievenbus past hoef je er niet voor thuis te blijven. Bij het bestellen kun je kiezen of je er een cadeaudoosje, wenskaart of giftbag bij wilt. De bedelarmband zoals ik hem heb besteld (925 zilver sterling, aantal bedels, gravure, geboortesteen & maat) kost €58,90.

graveren

Er is ontzettend veel keus, naast dames sieraden hebben ze ook genoeg keus voor mannen, kinderen en prachtige 3 generatie sets. Super leuk ook om cadeau te doen met de feestdagen die in aantocht zijn.

Giving back project
Met het giving back project wil Kaya de wereld een klein beetje beter achterlaten dan dat we haar gevonden hebben. Daarom doneert Kaya sieraden per sieraad een bedrag aan stichting Eduki, zodat een kind in Gambia naar school kan. In de afgelopen jaren is er ruim €10.000 door Kaya sieraden gedoneerd, waardoor er op dit moment 20 kinderen naar school kunnen.

* Deze review/post is tot stand gekomen in samenwerking met een merk/bedrijf. Lees mijn disclaimer.

20 gedachten aan “Bedelarmband van Kaya sieraden”

  1. War zal je moeder blij zijn geweest met dit cadeau, ik vind het een heel leuk cadeau om te geven of te krijgen. Ik vind de sieraden van Kaya altijd erg leuk.

  2. War zal je moeder blij zijn geweest met dit cadeau, ik vind het een heel leuk cadeau om te geven of te krijgen. Ik vind de sieraden van Kaya altijd erg leuk.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.