Besparen op je verzekeringen

besparen op je verzekeringen
Geld besparen op je verzekeringen wilt iedereen, echter heeft niemand echt zin om uren de papieren en het internet in te duiken om alles met elkaar te vergelijken. En dat is logisch, want er zijn ontzettend veel aanbieders en het is een beetje saai werk, maar het levert gemiddeld een besparing op tot wel €240 per jaar!

Door je verzekeringspakket vergelijken en te besparen op je verzekeringen kan het je tot wel €240 per jaar opleveren!

Vroeger hadden veel mensen vaak een tussenpersoon die alle zaken rondom je verzekeringen regelde. Tegenwoordig wordt dat steeds minder doordat alles steeds meer digitaal gaat en deze tussenpersonen dus overbodig worden.

Om zelf nou alle verzekeringen met elkaar te gaan vergelijken is een hele opgave en waarschijnlijk nog saai ook. Toch is het de moeite waard, want je kunt tot €240 per jaar besparen op je verzekeringen. Hoe dat kan? Door slim te combineren en goed te weten wat je wel en niet kunt/hoeft te verzekeren. Geen idee waar te beginnen en waar je op moet letten?

Bij Vergelijkdirect.com bieden ze een totaaloplossing aan voor dit probleem. Ze combineren de persoonlijke connectie van de tussenpersoon van vroeger met de online mogelijkheden van nu. Ze hebben al meer dan 600.000 vergelijkingen gemaakt voor verzekeringen, energie en telecom. Ze zorgen ervoor dat je verzekerd bent van een scherp tarief, passende voorwaarden en goede service. Hun financiële adviseurs kijken elk jaar opnieuw of je nog steeds goed verzekerd bent of dat je nog meer kunt besparen. Zij doen dit door middel van een bespaarcheck ter waarde van €79,-. Deze bespaarcheck kun je nu tijdelijk gratis doen!

Zo betaal jij nooit meer teveel voor jouw alles in 1 verzekering. Wij hebben zelf ook een aantal verzekeringen gecombineerd en dit scheelde ons aanzienlijk in de kosten maandelijks. Het is fijn als je ergens wat op kunt besparen, want alles is tegenwoordig al zo prijzig.

Hoe doe jij geld besparen op je verzekeringen?

* Deze review/post is tot stand gekomen in samenwerking met een merk/bedrijf. Lees mijn disclaimer.

13 gedachten over “Besparen op je verzekeringen

  1. eerlijk gezegd niet. ik zelf heb redelijk wat verzekeringen omdat ik een medische pendaalemmer ben. en daar horen dan een aantal verzekeringen bij die wel goed geregeld moeten zijn en ja dan ook duurder uitvallen helaas

  2. Ik vind het niet altijd makkelijk om verzekeringen te gaan vergelijken want terwijl de prijs wel steeds anders is, is ook de inhoud. En soms is het een beetje een soep. Maar je hebt gelijk dat het belangrijk is om regelmatig eens te gaan kijken bij andere maatschappijen.

  3. als ik heel eerlijk ben hou ik niet zo van veranderen. Maar op dit moment kan ik de besparing toch wel gebruiken. Dus ja ik ga het wel eens nakijken.

  4. Ik let daar dus écht nooit op. Ik ben tevreden met de verzekeringen die wij hebben afgesloten en let meer op de service en kwaliteit dan op de tarieven.

  5. Wij hadden al onze verzekeringen bij Interpolis, omdat je dan voor elke extra verzekering extra korting krijgt. Toen we een paar keer achter elkaar moesten claimen (niet onze schuld) werden ze echter erg vervelend en hebben we vergeleken wat een goed alternatief was.. uiteindelijk hebben we nu elke verzekering ergens anders..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *