Bilou cherry blossom douche foam limited edition

Een tijdje geleden was ik bij de DM in Duitsland, waar ik een aantal douche foams tegen kwam van het merk Bilou. Een voor mij onbekend merk met ontzettend leuke verpakkingen. Ik nam er uiteindelijk één mee en vandaag mijn oordeel over deze douche foam.

Zoals ik al zei kende ik het merk Bilou nog niet, maar ze vielen op door hun leuke en opvallende verpakkingen. Er zijn 7 verschillende geuren en 1 limited edition geur. Het liefst had ik ze allemaal meegenomen, maar ik heb me netjes ingehouden en het bij één gehouden; de limited edition – cherry blossom.

De verpakking is wit met daarop roze kersenbloesem getekend. De tekeningen zien er wat kinderlijk uit, maar dat maakt het tegelijkertijd ook weer leuk en opvallend.

Ingrediënten: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Butane, Disodium Cocoamphodiacetate, Propane, Parfum, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Persea Gratissima Oil, Aloe Barbadensis Extract, Sodium Chloride, Citric Acid,Dipropylene Glycol, Sodium Benzoate, Benzyl Salicylate, Linalool, Limonene, Alpha-Isomethyl Ionone.

Voor gebruik moet je de fles even goed schudden, je hebt niet veel product nodig, want eenmaal op de hand gespoten wordt het een grote dot zachte foam. Cherry blossom heeft een heerlijk zoete geur en voelt lekker zacht aan op de huid, een feestje onder de douche.

Door de aloë vera, amandelolie en olijven olie voelt je huid na gebruik heerlijk zacht aan. Het product is daarnaast ook 100% veganistisch en dierproefvrij.

De douche foam van Bilou kost €3,95 en is onder andere te koop bij de DM in Duitsland.

‘Ik ben erg tevreden over de douche foam van Bilou, hij voelt lekker zacht aan op de huid en ruikt erg lekker. Ik ben ook erg benieuwd naar de andere geuren van Bilou.’

Kende jij het merk Bilou al?

3 gedachten aan “Bilou cherry blossom douche foam limited edition”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *