Boekje ‘999 vragen aan jezelf’

Van Wessel mocht ik een tijdje geleden iets uitzoeken. Ik hoefde niet lang na te denken, want het ‘999 vragen aan jezelf’ boekje staat al langer op mijn lijstje. Een paar dagen later verscheen het pakketje op de deurmat. Benieuwd wat je ervan kunt verwachten en of het een aanrader is?

Ik vind het heerlijk om te schrijven, ik heb dan ook zo’n beetje altijd en overal een schrift met pen bij me. Het leek me leuk om met dit boek meer inzicht in mezelf te krijgen, daarnaast vind ik schrijven leuk en misschien brengt dit boek me wel nieuwe inspiratie voor mijn blog (of leven). En wie weet hoe ik over een aantal jaar over deze vragen denk, zou ik dan nog precies hetzelfde antwoorden?

Het boek heeft een handig formaat en is daardoor makkelijk mee te nemen in je tas. Hierboven de intro van het boek, met daaronder ruimte om op te schrijven aan wie je het boek wilt nalaten (als je dit zou willen).

Ik heb geprobeerd om de diversiteit van het boekje te laten zien. Zo zijn er ja/nee vragen, multiple choice, dilemma’s, open vragen, top 10, lijstjes, etc.

Het boek begint met een aantal basisvragen, zoals je naam, bijnamen, geboortedatum/plaats, kleur haar/ogen, sterrenbeeld. Daarna volgen er luchtige, grappige en soms ook diepzinnige vragen.

Ik vind het een ontzettend leuk boek! Ook leuk om samen met je vriend of vriendinnen een aantal vragen random te pakken en aan elkaar te stellen.

Ik ben erg blij met dit boek, het zet je soms echt aan het denken. Leuk om te kopen voor jezelf, maar ook erg leuk om cadeau te doen. Ik ga dit boek nalaten aan Wessel. Daarnaast lijkt het me ook leuk om het boekje (ingevuld) erbij te pakken over een paar jaar en te kijken in hoeverre mijn antwoorden veranderd zijn.

Het boekje kost €12,50 en is hier te koop.

5 gedachten over “Boekje ‘999 vragen aan jezelf’”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *