&C x JANZEN – Body spray

body spray
Deze body spray van &C x JANZEN is de perfecte finishing touch na het douchen, met de shower foam in dezelfde heerlijke geur! Online zag ik dat er van deze lijn ook een body spray was, maar deze lag helaas niet bij de plaatselijke drogist. Toen mijn zusje terug kwam van vakantie had ze hem gevonden en meegenomen voor mij, super lief!

Inmiddels is er ook een lichtblauwe lijn van &C x JANZEN – musk, maar deze heb ik nog niet geroken.

De body spray heeft dezelfde snoeperige uitstraling als de rest van de lijn: een lichtroze skin met zwarte opdruk. Niet te druk en gewoon de nodige informatie staat erop, daar houd ik van.

Ingrediënten: Aqua, Alcohol Denat., PEG-40 Hydrogenated Castor  Oil, Parfum, Glycerin, Phenoxyethanol, Benzyl Salicylate, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Ethylhexylglycerin, Benzyl Benzoate, Linalool, Benzyl Alcohol, Sodium Benzoate, Farnesol, Potassium Sorbate, Citric Acid.

Door de hoogwaardige parfum is de body spray ook goed te gebruiken als huisparfum of om je beddengoed, kleding of woontextiel van een heerlijke geur te voorzien.

De body spray bevat aloë vera en is op waterbasis, waardoor het geschikt is voor de gevoelige huid (er zit wel parfum in). Het bevat geen parabenen, siliconen, minerale oliën, dierlijke producten en is niet getest op dieren.

De geur van deze lijn is echt heerlijk! Het is vanille met perzik en happiness. Een fijne zoete geur waar je aan wilt blijven ruiken (ik wel tenminste), heel bloemig/fruitig. Het doet een beetje denken aan een zwoele zomeravond.

Met geurnoten als: bergamot, mandarijn, musk, vanille, sandelhout, perzikboombloesems en tuberose: de witte bloem die ’s nachts bloeit.

De geur blijft goed hangen. Zelf spray ik hem altijd op mijn kleding, dan blijf je de body spray nog beter/langer ruiken. Ik gebruik hem zelf niet als huisparfum, dat vind ik zonde en daar heb ik mijn interieur sprays van Rituals voor.

De spray bevat 100 ml en kost €14,95.

Ben jij al bekend met de &C x JANZEN collectie?

14 gedachten over “&C x JANZEN – Body spray

  1. ik heb er nog niet eerder van gehoord maar ben wel heel benieuwd ernaar dus ik ga eens kijken of het wat voor mij is. een simpele verpakking met de nodige info trekt mij ook altijd aan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *