Cadeau tips!

cadeautipVeel mensen weten vaak niet wat ze iemand cadeau moeten doen voor hun verjaardag of jubileum. Hiervoor wordt vaak het hele internet afgespeurd op leuke en originele cadeau tips. Vaak vind ik dit ook lastig, maar iets wat het eigenlijk altijd wel goed doet is een gepersonaliseerd cadeau.

Een gepersonaliseerd cadeau vind ik persoonlijk het leukst om te geven of om te krijgen. Het is voor mijn gevoel bij zo’n gepersonaliseerd cadeau alsof daar toch net wat meer aandacht en liefde in gestoken is. Gepersonaliseerde cadeaus hebben toch altijd meer waarde ten opzichte van een cadeaubon, een doos chocolade of een douchegel van de Rituals. Al maak je mij ook ontzettend blij met een van die drie dingen hoor!

Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een fotocadeau, van een mooie foto van jou en je beste vriendin laat je een sleutelhanger met foto maken, een foto voor je partner op een koffiemok of een leuke foto van je huisdier(en) op een placemat. Het zijn dagelijks bruikbare items, maar dan met een super leuke en persoonlijke foto.

Zo heb ik zelf jaren geleden van mijn beste vriendin een sleutelhanger gekregen met mijn naam erop. Die had ze mee genomen vanuit het land waar ze haar zomervakantie had. Nu, jaren later, heb ik die sleutelhanger nog steeds. Doordat ik hem van haar gekregen heb is het voor mij een erg dierbaar cadeau. Een paar weken geleden was er een onderdeel van het hangertje kapot gegaan, ik baalde enorm, gelukkig heeft Wessel hem kunnen maken met een mini schroevendraaier. Ondanks dat het ‘maar’ een sleutelhanger is, betekent die sleutelhanger toch heel erg veel voor mij.

Ik heb (nog) geen kinderen, maar het lijkt me wel erg leuk om een aantal sleutelhangers aan mijn sleutelbos te hebben met daarin  een foto van Wessel & foto’s van onze 3 katjes. Dan heb ik ze toch altijd een beetje bij me. En als iemand ernaar vraagt kun je ze meteen laten zien.

Wat krijg jij het liefst cadeau & wat vind je van deze cadeau tips?

* Deze review/post is tot stand gekomen in samenwerking met een merk/bedrijf. Lees mijn disclaimer.

17 gedachten aan “Cadeau tips!”

  1. Ik geef iemand altijd geld als ze dat willen, dan kunnen ze dat bij iets duurders leggen. Ik word zelf gek van alle kleine rommelingen waar mensen altijd mee aan komen. Lief bedoeld, maar k koop liever iets moois wat ik echt wil hebben. Dus dat geef ik dan ook graag aan anderen.

  2. Ik kies mijn cadeaus eigenlijk liever zelf uit, of ik geen een stiekeme (duidelijke) hint 😉 ik ben bijvoorbeeld dol op buddha to buddha. het liefst spaar ik dan geld op zodat ik een mooi sieraad kan kopen.

    1. Inderdaad zo’n ‘stiekeme overduidelijke’ hint 😉 Vaak weet ik zelf niet eens wat ik wil, dan krijg ik liever geld of cadeaubonnen om er uiteindelijk zelf iets van te halen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.