Cadeau van Hemd Voor Hem

HemdVoorHemVind jij het, net zoals mij, lastig om een leuk cadeau te verzinnen voor je partner, broer, opa, vader en noem maar op? Een cadeau kopen voor mannen vind ik altijd een enorme uitdaging, gelukkig heeft Hemd Voor Hem daar wat op gevonden.

Bij Hemd Voor Hem kun je terecht voor al je mannelijke cadeaus. Deze worden ook nog eens stijlvol ingepakt in een mooie cadeaudoos. Zo is het geven én uitpakken ervan een feestje.

heren riem

Van HemdVoorHem ontving ik een cadeau voor Wessel, ingepakt in een mooie cadeaudoos. Aangezien wij met kerst geen cadeaus doen, heb ik het cadeau al eerder gegeven. Hij is erg blij met de mooie leren riem die in het cadeau zat.

leren riem

De riem is 115 centimeter en is makkelijk zelf in te korten. Dit doe je door de gesp eraf te klikken en de riem op de gewenste maat af te knippen.

reversible riem

Leuk detail: de riem is draaibaar. Hierdoor heb je een zwarte en bruine leren riem in één!

Draaien gaat heel makkelijk. Je trekt het bovenste deel van de gesp omhoog en zo kun je hem draaien.

Links de zwarte kant en rechts de donkerbruine kant.

HemdVoorHem

Naast deze mooie leren riem hebben ze als cadeau voor mannen ook Happy Socks in een giftbox, cadeauboxen met ondergoed & sokken van diverse merken, Happy Socks met Tony’s Chocolonely in een giftboxx, sjaals, ondergoed, sokken, parfum, mutsen, stropdassen, bierpakketen,  cadeaubonnen en nog veel meer!

Zeker de moeite waard om een kijkje te nemen en het is binnen 1-2 werkdagen geleverd. Daarnaast gratis verzending én nu 20% kerstkorting!

cadeau idee man

Wat vindt jij een leuk mannen cadeau?

* Deze review/post is tot stand gekomen in samenwerking met een merk/bedrijf. Lees mijn disclaimer.

4 gedachten aan “Cadeau van Hemd Voor Hem”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.