Catrice highlighting pebbles – Victorian Poetry

De limited edition Victorian Poetry van Catrice ligt vanaf morgen in de winkels. In Duitsland lopen ze altijd net iets voor met de limited editions, want meestal liggen ze daar al een paar weken eerder in de winkel. Toen ik de highlighting pebbles zag, kon ik ze niet laten liggen.

De highlighting pebbles komen in een stevig rond doorzichtig doosje met witte schroefdeksel en gouden versiersels erop. Ik vind het er erg mooi en chic uitzien.

Op de onderkant van het doosje staan de ingrediënten van het product vermeldt.

Lees ook: Unicorns Heart highlighter.

De highlighting pebbles lijken op kleine roze en witte glanzende kiezelsteentjes.

In het doosje zitten twee verschillende kleuren highlighting pebbles, ik heb ze allebei apart geswatched. Links de roze en rechts de witte highlighting pebbles. Zoals je ziet zijn ze goed gepigmenteerd en ze hebben een subtiele lichtzoete geur.

Hierboven een foto van de highlighting pebbles aangebracht met een kwast. De highlighting pebbles laten een prachtige subtiele glow op de huid achter met een fijne glitter erin. Je kunt de highlighting pebbles, als je zou willen, wat heftiger kunnen aanzetten. Ik vind het effect van de highlighting pebbles erg mooi en subtiel.

Deze limited edition, Victorian Poetry, van Catrice ligt vanaf morgen in de winkels. De highlighting pebbles kosten €4,59.

Ga jij de highlighting pebbles aanschaffen?

6 gedachten aan “Catrice highlighting pebbles – Victorian Poetry”

  1. De pebbles had ik nog niet gezien maar wat zijn ze mooi zeg! Ik denk alleen niet dat ik ze ga aanschaffen want ik moet echt eerst mijn highlighters die ik al heb opmaken 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.