Catrice le: treasure trove powder blush & golden powder

Het leukste aan de DM vind ik dat ze meestal andere limited editions hebben dan hier in Nederland. Dit was laatst ook het geval en ik kon het niet laten om niets ervan mee te nemen. Zo nam ik uit de limited edition: treasure trove van Catrice een blush en highlighter mee.

Zowel de powder blush als de golden powder van treasure trove zijn vrij compact van formaat. De doosjes zijn vierkant en hebben een doorzichtig deksel, iets waar ik altijd erg blij van wordt! De poeders zelf zijn voorzien van een vrolijk sterretjes patroon.
Powder blush
De powder blush is in de kleur #01 Caviar and champagne, het is een warm roze blush met een gouden glow erin. De blush op zich is eigenlijk meer dan voldoende en heeft geen extra highlighter/shimmer nodig. Hij is dan ook erg mooi op het hoogste punt van je jukbeenderen. De blush is erg zacht van textuur, wat er meteen voor zorgt dat hij erg goed op pakt. Daarnaast is hij goed gepigmenteerd, dus wees voorzichtig met je kwast, je hebt niet veel nodig!
Ingrediënten: Talc, mica, magnesium stearate, dimethicone, caprylic/capric triglyceride, caprylyl gycol, phenoxyethanol, ci 73360 (red 30 lake), ci 77491, ci 77499 (iron oxides), ci 77891 (titanium dioxide).
Golden powder
treasure trove
De golden powder is in de kleur #01 Golden grace, het is een champagne achtige kleur met een subtiele glans en licht reflecterende pigmenten. Ook deze poeder is erg zacht van textuur, wat er voor zorgt dat hij goed pakt op je kwast. En ook deze beauty is goed gepigmenteerd, dus wederom, wees voorzichtig met de hoeveelheid poeder die je oppakt!
Ingrediënten: Talc, mica, magnesium stearate, dimethicone, caprylic/capric triglyceride, caprylyl gycol, phenoxyethanol, ci 77491, ci 77492 (iron oxides), ci 77891 (titanium dioxide).
Swatches treasure trove
Links: Caviar & champagne – rechts: Golden grace.
Links: Alleen foundation.
Midden: Blush.
Rechts: Blush & highlighter.
treasure trove
Zowel de blush als de highlighter van treasure trove kosten per stuk €4,45 en zijn tijdelijk verkrijgbaar.

11 gedachten aan “Catrice le: treasure trove powder blush & golden powder”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *