Catrice limited edition Minnie & Daisy

catrice minnie & daisyFan van pop-culture iconen? ’s Werelds bekendste cartoon BFF’s: Minnie Mouse en Daisy Duck. Deze twee Disney karakters zijn al lange tijd moderne klassiekers. Nu hebben ze Catrice geïnspireerd om een nieuwe collectie te maken die vanaf begin mei verkrijgbaar is.

Oogschaduw palette

De limited edition komt met twee oogschaduwpaletten met negen perfect op elkaar afgestemde kleuren. Elk om geweldige effecten mee te creëren voor expressieve oogmake-up stijlen. Minnie wordt gekarakteriseerd door zachte nude- en rode tonen. Daisy bevat voornamelijk rosé- en paarstinten. De verpakking is bovendien uitgerust met een spiegeltje, zodat je makkelijk op elk moment je make-up kunt bijwerken.

Adviesprijs €8,99 per stuk.

C01 Minnie’s Signature

C02 Daisy’s Signature

Mini Nail Lacquer

Je moet ze simpelweg hebben: de schattige mini nagellakken met afbeeldingen van Minnie Mouse en Daisy Duck. Ze zijn er elk in drie trendy kleuren, van nude tot rood. Elk passend bij het Minnie of Daisy palette. De zes mini nagellakken toveren een perfecte gel-shine finish op je nagels en blijven tot wel 7 dagen zitten zonder dat er een top coat nodig is.

Adviesprijs €1,99 per stuk.

Wat vind jij van deze limited edition? Meer persberichten vind je onder het gelijknamige kopje.

2 gedachten aan “Catrice limited edition Minnie & Daisy”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.