Catrice ultimate colour lipstick #440 Hugs and Hibis-Kisses

Een tijd terug ontving ik van Kaylies een leuk pakketje waar onder andere deze lipstick van Catrice in zat. Het duurde even, maar vandaag dan toch eindelijk een review van deze lipstick.

De lipstick komt in een zwarte huls, op de onderkant vind je de naam en het nummer van de lipstick. In de lipstick zelf is merknaam Catrice terug te vinden, ik vind dit erg luxe ogen en dat voor een budgetmerk.

De lipstick kun je helemaal indraaien, zodat de kans dat je hem kapot stoot aanzienlijk kleiner wordt.

Lees ook: Glow x MUA satin lipstick – Hot Coral.

#440 Hugs and Hibis-Kisses is een aparte rood-roze kleur, maar ontzettend mooi en vrouwelijk. Ik zou de kleur niet gauw voor alledaags gebruik pakken, maar het is een prachtige kleur voor een avondje uit of voor bij een (romantisch) etentje. Hij blijft namelijk een aantal uren goed zitten en zelfs een maaltijd overleeft íe, daarna wel even bijwerken voor het mooiste resultaat.

De lipstick brengt ontzettend soepel aan, echt hij glijdt over je lippen! De kleur is erg goed gepigmenteerd, één laagje is voldoende dekkend, de lipsticks bevat veel glans en dat alles voor €3,99.

Wat vindt jij van deze kleur?

14 gedachten aan “Catrice ultimate colour lipstick #440 Hugs and Hibis-Kisses”

  1. Echt een mooie kleur die je goed staat! Hij ziet er erg romig uit en daardoor denk ik dat hij snel zal schuiven en slijten. Geef mij maar een langhoudende matte lipstick 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.