Cien shower gel

Bij de Lidl viel mijn oog laatst op deze kleurrijke douchegels. Ik had ze nog niet eerder bij de Lidl gezien en dat maakte me nieuwsgierig. Het zijn limited edition douchegels van Cien voor de winter.

De Cien douchegels zitten in een smalle fles met ieder zijn eigen kleur en geur. In totaal zijn er drie verschillende geuren; patchouli & clove, white blossom & mandarin en bergamot & cedarwood.

De flesjes zien er vrij chic uit en geven je niet meteen het idee dat ze maar €1,49 per stuk kosten.

De dop sluit goed en de opening is niet te groot, zodat er goed mee te doseren valt. Elke geur douchegel heeft zijn eigen kleur flacon, bevat 300 ml product en is wat doorschijnend, zodat je precies kunt zien hoeveel douchegel er nog in zit.

Patchouli & clove – een zoete en wat zwaardere geur, van patchouli en kruidnagel.

White blossom & mandarin – een frisse en bloemige geur, van witte bloesem en mandarijn. De geur van mandarijn kan ik er niet goed in terug vinden.

Bergamot & cedarwood – een frisse geur, van bergamot en cederhout.

Nu het buiten koud is, vind ik patchouli & clove qua geur het lekkerst ruiken en er het beste bij passen. White blossom & mandarin is meer iets voor in de zomer, maar desondanks vind ik het wel een erg lekkere geur. Bergamot & cedarwood is een frisse geur en doet me denken aan de geur van de zeepblokken van Dove.

Kende jij deze douchegels al?

7 gedachten aan “Cien shower gel”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *