Coco Frostick – vegan kokos chocolade ijsje!

Deze zomerse temperaturen vragen om verkoeling, wat dacht je van een heerlijk ijsje om je vingers bij af te likken? Dit moeten ze ook gedacht hebben bij Abbot Kinney’s, want zij hebben voor deze zomer een verantwoord ijsje gecreëerd: de Coco Frostick!

De Coco Frostick is 100% plantaardig, gemaakt van frozen kokosmelk (Coco Start) en eerlijke, pure chocolade. Een ijsje waar je zorgeloos van kunt genieten en hij is ook nog eens vegan proof!

Het Coco Frostick ijsje bestaat uit zoet, fris kokosijs omhuld met een laag dubbeldikke pure chocolade. Naast dat de Coco Frostick volledig plantaardig is, is hij ook sojavrij, lactosevrij, glutenvrij en zonder onnodige toevoegingen. Gemaakt van romige frozen yoghurt kokosmelk, Fair Trade pure chocolade, biologische rietsuiker en rijststroop. Dit ijsje is beter voor jezelf, het milieu en voor de planeet. Geschikt dus voor vegans, vegetariërs en alleseters. Eigenlijk kun je de Coco Frostick zien als een veganproof Magnum ijsje die beter is voor alles.

Ingrediënten: 59% gefermenteerde kokosmelk  (kokosmelk*, johannesbroodpitmeel*, yoghurtculturen**), 30% chocolade (rietsuiker*, cacaoboter*, rijstsiroop*, cacaomassa*, zonnebloemlecithine*, vanille*), rietsuiker*, rijststroop*, water, stabilisatoren (johannesbroodpitmeel*, guargom*), *=van biologische oorsprong.

Naast het kokos chocolade ijsje, heeft Abbot Kinney’s ook plantaardige yoghurt en frozen yoghurt in hun assortiment.

In de zoektocht naar een duurzamere wereld, past dit ijsje perfect bij de visie van Abbot Kinney’s. Hun visie is ons huidige voedselsysteem omzetten naar een duurzaam model, een economie zonder klimaatverandering, zonder dierenleed door bio-industrie en zonder het uitbuiten van mensen.CocoFrostick copy nieuw-min

Verkrijgbaarheid

Ik verwacht dat er uiteindelijk ook wel meer ijs smaken volgen, aangezien ze ook almond frost in hun assortiment hebben, een plantaardig alternatief voor frozen yoghurt.

De Coco Frostick is verkrijgbaar in diverse winkels, zoals Ekoplaza, Marqt en andere bio/natuurvoedingswinkels. Hij wordt verkocht per drie ijsjes in een doosje, gemaakt van gerecycled karton, de ijsjes zijn 100 ml per ijsje en voor een doos betaal je €5,99.

* Deze review/post is tot stand gekomen in samenwerking met een merk/bedrijf. Lees mijn disclaimer.

49 gedachten aan “Coco Frostick – vegan kokos chocolade ijsje!”

  1. Helaas behoor ik ook tot de groep die geen pure chocolade lust. Maar hij klinkt verder wel heel lekker! Hou echt van kokos! En wat fijn ook dat dit ijs vegan is! Kunnen vegans ook zonder schuldgevoel een lekker ijsje eten! Hoe fijn is dat 🙂

  2. Omg, ik heb een koemelkallergie en kan dus weinig van dit soort ijsjes eten. Never nooit meer een Magnum. Ik vind mijzelf dus oh zo zielig. Hoeft niet meer. Yaaaaay!

  3. Oehhh, hier ben ik heel erg benieuwd naar! Ik reageer zelf niet zo goed op lactose (krijg er enorme buikpijn van) dus dit is wel een goed alternatief om toch te blijven snoepen.

  4. Hmm kokos en donkere chocolade, lekker! Alleen zo spijtig dat ze er dan rijststroop én suiker in doen, dat maakt het waarschijnlijk ook weer veel te zoet voor onze smaak.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.