Cosy sokken & pyjama broek Hunkemöller

Als rasechte koukleum vind ik het weer nu alles behalve aangenaam. Ik ben op het moment dan ook dolgelukkig met mijn sjaal, een warme kruik voor in bed ’s nachts, mijn sloffen & deze heerlijke cosy sokken en pyjama broek van de Hunkemöller.

De pyjamabroek is gemaakt van een fijne en zachte sweat stof. De tailleband van de broek heeft een elastische band, twee broekzakken en een grote strik voorop. De glitterknoopjes vind ik ook een erg leuk detail (voor de sier).
De pyamabroek is heerlijk zacht en zit lekker. Hij zit niet te strak, ik vind het altijd lekker om een grotere maat te kopen dan ik eigenlijk heb, zodat een pyamabroek lekker ruim zit.
€24,99
Hoe leuk zijn deze ‘gebreide’ cosy sokken? De onderkant is voorzien van anti-slip nopjes, wat ik een groot pluspunt vindt, want anders zijn dit soort sokken veel te glad en voor je het weet breek je je nek.
Ze zijn lichtroze en binnen voorzien van een superzachte voering! Ohmy, ik ga deze sokken nooit meer uit doen (bij wijze van spreken dan), ze zitten heerlijk warm en zijn superzacht.
Meestal ga ik in dit soort sokken met nog extra enkelsokken aan, maar deze zijn zo heerlijk fluffy en zacht, dat de verleiding te groot is en het heerlijk is om er met je blote voeten in te gaan.
Ben jij ook zo gek op cosy sokken?
 
* Deze review/post is tot stand gekomen in samenwerking met een merk/bedrijf. Lees mijn disclaimer.

4 gedachten over “Cosy sokken & pyjama broek Hunkemöller”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *