Decemberbloghop – Hop mee & win!

bloghopHet is nog 18 dagen tot kerst en dat mag natuurlijk niet ongemerkt voorbij gaan. Samen met 11 bloggers is er de decemberbloghop! Hiermee maak je kans op 11 mooie, uiteenlopende prijzen. 

Hoe werkt het? Je ‘hopt’ van de ene blog door naar de andere en op elke blog kom je dan een toffe winactie tegen waaraan je mee kunt doen. Als het goed is kom je, als je helemaal rond hopt, weer uit bij de blog waar je begonnen bent. In totaal doen er 11 bloggers mee aan deze decemberbloghop, je maakt dus 11 keer kans op een mooie winactie.

Mocht je niet op deze blog begonnen zijn, dan ben je hoogstwaarschijnlijk van Nancy’s blog door gehopt. Op de blog van Nancy schrijft ze voornamelijk over fashion inclusief prachtige outfit foto’s. Ook geeft ze je af en toe een kijkje in haar privé leven. Bij Nancy kun je een bon winnen voor ArtbyDaan – unieke handgemaakte sieraden.

Voor degenen die mijn blog nog niet kennen; mijn naam is Amy, ik ben 25 jaar en op mijn blog Jouvence schrijf ik voornamelijk over beauty & lifestyle en dit alles met een persoonlijk tintje. Je vind hier bijna elke dag een nieuwe blogpost online.

Ik ga je doorsturen naar de blog van Xenia, haar blog gaat over alles wat met liefde en plezier te maken heeft in het leven. Zo vind je er onder andere handige tips, lekkere recepten, hotspots en meer.. Bij Xenia maak je kans op het boek ‘Instaproof’!

bloghop winactie

Op mijn blog kun je uiteraard ook nog wat winnen. Ik geef een zelf samengesteld kerstpakket weg met een waarde van ruim €75,-! Ik wil niet alles verklappen wat erin zit, maar er zitten onder andere producten van Balea in, Essence, EOS, Kruidvat, Oriflame, Lottie London, L’Orèal Paris & meer..

winactie bloghop

Hoe maak je kans?
– In een reactie onder deze post laten weten dat je mee doet.
– Laat een geldig e-mailadres achter in het daarvoor bestemde vakje.
– In de reactie laten weten waarom jij wilt winnen.
– Open voor Nederland & België.

Niet verplicht, maar zorgt voor extra winkansen (+1):
Jouvence volgen via Facebook.
Jouvence volgen via Instagram.
– Tag onder de winactie foto op Instagram minstens 2 vrienden.
– Het winactie bericht van Jouvence delen op Facebook.
Jouvence volgen op Pinterest.

Alle verplichte stappen worden gecontroleerd, voor elke extra winkans komt je naam 1 keer extra in de pot (zodat je meer kans maakt). Meedoen kan tot en met vrijdag 14 december. De winnaar ontvangt zo snel mogelijk een mailbericht van mij.

Vergeet niet door te gaan naar de volgende blog!

95 gedachten aan “Decemberbloghop – Hop mee & win!”

 1. Ik doe heel graag mee omdat ik gek ben op verrassingspakketten en zeker als het allemaal lekker verwende producten omvat…

  Groetjes,

  Anna

 2. Ik doe heel graag mee omdat ik gek ben op verrassingspakketten en zeker als het allemaal lekker verwende producten omvat…

  Groetjes,

  Anna

 3. Wauw!! Ik doe graag mee. Als mama van 2 jonge kindjes vergeet ik
  Mezelf soms maar met dit pakket is het alleen maar me time

 4. Wauw!! Ik doe graag mee. Als mama van 2 jonge kindjes vergeet ik
  Mezelf soms maar met dit pakket is het alleen maar me time

 5. Zo’n pakket vol verrassingen zorgt voor een heel kerstig gevoel. Ik kende je al en volg je ook al via FB, maar dankzij jou leer ik weer andere bloggers kennen.

 6. Zo’n pakket vol verrassingen zorgt voor een heel kerstig gevoel. Ik kende je al en volg je ook al via FB, maar dankzij jou leer ik weer andere bloggers kennen.

 7. Ik doe graag mee en laat me graag heerlijk verrassen, perfect zo in de decembermaand om een heftig jaar mee af te sluiten

 8. Ik doe graag mee en laat me graag heerlijk verrassen, perfect zo in de decembermaand om een heftig jaar mee af te sluiten

 9. super leuk 🙂 ik doe graag mee. via de bloghop heb ik je blog/faceb/insta ontdekt:) wat me gelijk op viel was op insta een stukje throwback,fibromyalgie ( ik heb dit zelf ook;dus ga zeker eens kijken wat je hier over eerder heb geblogt) envanaf nu de blog /fb gezellig volgen . Op insta stond het berichtje nog niet maar probeer ik later 2 mensen te taggen 🙂 ik maak graag kans want na de geboorte van onze dochter(nu8mnd) is het hoogtijd om eens weer wat aandacht aan mezelf te besteden, de feestdagen zijn een mooie periode hiervoor.

 10. super leuk 🙂 ik doe graag mee. via de bloghop heb ik je blog/faceb/insta ontdekt:) wat me gelijk op viel was op insta een stukje throwback,fibromyalgie ( ik heb dit zelf ook;dus ga zeker eens kijken wat je hier over eerder heb geblogt) envanaf nu de blog /fb gezellig volgen . Op insta stond het berichtje nog niet maar probeer ik later 2 mensen te taggen 🙂 ik maak graag kans want na de geboorte van onze dochter(nu8mnd) is het hoogtijd om eens weer wat aandacht aan mezelf te besteden, de feestdagen zijn een mooie periode hiervoor.

 11. Heerlijk pakket dat is nou echt genieten, de sinterklaastijd draaide volledig om de kids, dit pakket zou dan ook echte verwennerij zijn voor mezelf en dat is natuurlijk genieten.

 12. Heerlijk pakket dat is nou echt genieten, de sinterklaastijd draaide volledig om de kids, dit pakket zou dan ook echte verwennerij zijn voor mezelf en dat is natuurlijk genieten.

 13. Wat een super pakket. Die zou ik graag aan mijn mantelzorgster geven.
  Ik heb alle stappen gedaan, behalve Pinterest, want dat heb ik niet.
  (P.lubbertje, Patricia lubbertje, Patricia Bouthisma)

 14. Wat gaaf! Ik doe mee 😀 Aangezien ik geen baas heb, krijg ik geen kerstpakket… Jammer maar helaas, maar als er dan toch een winactie mee is, dan doe ik natuurlijk mee 😉

 15. Wat gaaf! Ik doe mee 😀 Aangezien ik geen baas heb, krijg ik geen kerstpakket… Jammer maar helaas, maar als er dan toch een winactie mee is, dan doe ik natuurlijk mee 😉

 16. Wauw, wat een gaaf pakket! Ik ben door omstandigheden nu alweer een aantal jaar niet aan het werk en ben thuisblijfmoeder. Een fantastisch beroep, maar helaas geen kerstpakket! Dus wat zou het fijn zijn om deze te winnen!

 17. Wauw, wat een gaaf pakket! Ik ben door omstandigheden nu alweer een aantal jaar niet aan het werk en ben thuisblijfmoeder. Een fantastisch beroep, maar helaas geen kerstpakket! Dus wat zou het fijn zijn om deze te winnen!

 18. Ik ben op 28 december jarig en wil deze prijs delen met mijn kaderlid collega @sussannelanser
  facebook en ig en pinterest ✔

 19. Wat een uitgebreid pakket. Wat zou dat heerlijk zijn om te winnen. Ik verwen graag anderen tijdens de yogalessen die ik geef maar vergeet mezelf nog wel eens. Dit pakket zou een mooi begin zijn.

 20. Wat een uitgebreid pakket. Wat zou dat heerlijk zijn om te winnen. Ik verwen graag anderen tijdens de yogalessen die ik geef maar vergeet mezelf nog wel eens. Dit pakket zou een mooi begin zijn.

 21. Ik ontdek je nu door de bloghop. Wat een leuke blogs. Ik ga je ook volgen op Facebook.
  Ik maak graag kans op deze prijs zodat ik eindelijk tijd voor mezelf ga nemen. Na twee jaar ziekenhuis in en uit wordt het tijd voor rust in mijn hoofd. Zo’n superpakket gaat daar zeker bij helpen

 22. Oh spannend zo’n pakket. Maakt een ieder helemaal blij toch, zo’n grote verrassing. Ik doe graag mee, erg leuk alles uit te testen tijdens onze vriendinnen avondjes ❤️

 23. Oh spannend zo’n pakket. Maakt een ieder helemaal blij toch, zo’n grote verrassing. Ik doe graag mee, erg leuk alles uit te testen tijdens onze vriendinnen avondjes ❤️

 24. Oooooh ik wordt hier helemaal vrolijk van. Ik zou dit pakket graag willen winnen omdat ik dan voor mijn zus en mij een leuk pakket heb voor onder de kerstboom om gezellig samen uit te pakken en te delen 😀
  Facebook: Linda Raaijmakers
  Instagram: @lindaenbjorn
  Pinterest: Linda van Duren
  En uiteraard gestemd 😀

 25. Wat leuk dat je ook meedoet met de bloghop. Ik doe graag mee voor het verrassingspakket voor mijn moeder. In verband met bezuinigingen krijgen ze geen kerstpakket dit jaar. Zo snel terwijl ze het eigenlijk zo verdient hebben. Weet ook zeker dat ze hier gewoon echt een beetje extra gelukkig van wordt!

 26. ✨⭐️

  Ik maak heel graag kans op deze mooie prijs, een samengesteld kerstpakket met producten van Balea, Essence, EOS, Kruidvat, Oriflame, Lottie London, L’Orèal Paris & meer..

  Het duurt nog even maar alvast een vrolijk kerstfeest toegewenst namens mijn hele gezin!

  ✨⭐️

  Nu hop ik weer vrolijk verder naar het volgende blog.

  Ik volg je op Facebook (Mirjam Hellingman), Pinterest en Instagram (mirremeid)

 27. Wauw wauw Wauwie van deze mega verwennerij wordt ik zeker heel blij zou heel graag dit prachtige kerstpakket vol make-up en heerlijke producten willen winnen wie wil dat nou niet #Pureverwennerij Van deze prachtige verwennerij voor de feestdagen wordt iedere vrouw mega blij ik volg je nu op FB&IG. Nu maar heel hard hopen dat er veel geluk mijn kant op mag komen want als ik deze fijne prijs zou mogen winnen dan raak ik van blijdschap helemaal buiten zinnen en kan het verwennen van mezelf deze feestdagen beginnen

 28. Wat gaaf ! Ik doe graag mee voor mn vriendin die nu bijna 20 weken zwanger is van ons tweede wondertje, ze verdiend wel zo een mooi pakket zou echt geweldig zijn zeg

 29. Oh wauw,… nu word deze beautyblogger wel heel vaak verwend met mooie producten, maar dit ziet er ook ‘hebbe hebbe’ uit.

 30. Oh wauw,… nu word deze beautyblogger wel heel vaak verwend met mooie producten, maar dit ziet er ook ‘hebbe hebbe’ uit.

 31. Heerlijk, zo’n kans op een verrassingspakket , ik doe graag mee.
  Ik vind het leuk om een cadeau te krijgen, meestal mag ik die zelf kopen anders ligt er voor mij niets onder de boom dat is toch lang niet zo leuk als een onverwacht geschenk !
  Volgen doe ik al, hier en op Facebook en Instagram .

 32. Wat een leuke actie Als moeder zijnde gaat als snel al je tijd, aandacht en energie op aan je gezin. Superr dat Ik met dit pakket ook mezelf een lekker kan verwennen Want dat is afentoe gewoon echt nodig ❤

 33. Goedemiddag, wat leuk om via een bloghop kennis te maken! Ik ben je meteen op facebook, instagram en pinterest gaan volgen! 😀 Ik doe ook meteen graag mee met je winactie! Wat een prachtig pakket! Nu ik ben gestopt om als pleegmoeder voor zorgintensieve kinderen te kunnen zorgen, krijg ik natuurlijk geen kerstpakket meer… Zou geweldig zijn om dit pakket te winnen én het zou voelen als een kerstpakket! 😀 Ik ga duimen! <3
  Fijn weekend!

 34. O wat leuk, een verrassingspakket!
  Een heerlijk idee om zodoende toch een kerstpakket verwachtingsvol uit te pakken Ik ding dus graag mee voor deze leuke prijs onder de kerstboom
  Volgens @facebook @Instagram, @Pinterest✅
  Taggen✅
  Stemmen✅

 35. oohhww, zo leuk een eigen kerst pakket met heerlijke producten! ok doe graag mee, zou een mooie verrassing zijn om samen met mijn moeder te delen!

 36. Ik doe heel erg graag mee. Niet voor mezelf, wel voor mijn vrouw. Ze mag ook wel eens verwend worden want ze zet zichzelf altijd op de laatste plaats. En ik vind dat ze nu wel eens op de eerste plaats mag komen. Ik weet dat ze dolblij zou zijn met zo een verwenpakket!

 37. Ik doe graag mee. Wat een geweldig pakket, wie wil dat nou niet winnen. Met zoveel verschillende producten van verschillenden goede/mooie merken. En verzorgingsproducten daar word ik sowieso blij van. Daarom wil ik graag winnen 😀

 38. Ik doe mee! 😀 Ten eerste omdat ik superniewsgierig ben naat wat er in zit! Ten tweede omdat ik mezelf lekker kan belonen na een drukke periode op de studie én omdat ik denk dat er ook leuke dingetjes in zitten die ik cadeau kan doen aan mijn zus en moeder voor kerst!

  Heel veel liefs

 39. Heel erg graag! Ik zou graag dit pakket winnen omdat ik wel van verassingen houdt. Verassingen met de post zijn het best! zeker als je niet weet dat ze komen, ik hou er wel van.

 40. Een kerstpakket heel graag! Lang geleden dat ik dat had. Ik doe graag mee en volgde je al op Facebook en insta en nu ook op pinterest. Op Facebook heb ik gedeeld!

 41. Leuke actie, ik maak graag kans en volg je ook op facebook, instagram en pinterest.
  Daarnaast heb ik ook op je gestemd en heb ik vriendinnen getagd (:

 42. Doe graag mee! Ik geef deze maand zelf 8 kerstpakketten weg op mijn blog en het leek mij ook wel heel leuk om zelf een cadeautje te ontvangen. Volgde je overal al 😉

 43. Doe graag mee! Ik geef deze maand zelf 8 kerstpakketten weg op mijn blog en het leek mij ook wel heel leuk om zelf een cadeautje te ontvangen. Volgde je overal al 😉

 44. Ik wil mijn moeder dit geweldige pakket cadeau geven .Verrast worden met dit pakket zal haar zeker een fantastische kerst bezorgen Zij verdient om verwend te worden <3

 45. Ik wil mijn moeder dit geweldige pakket cadeau geven .Verrast worden met dit pakket zal haar zeker een fantastische kerst bezorgen Zij verdient om verwend te worden <3

 46. O wauw wat een leuk pakket!! Ik deel hem dan met mijn zieke moeder,ze kan niet veel meer maar lekker tutten en uitpakken op de bank lukt gelukkig nog!

 47. Hoi hoi!

  Ik geloof mijn ogen niet wat een super gave set heb je samengesteld! Ik doe dan ook met heel erg veel plezier mee!

  Ik volg je overal waar je hierboven om vroeg en ik heb gestemd!

  Groetjes Claudia!

 48. Wat een leuk pakket!! Van alles en nog wat! Ik heb alle stappen gedaan en ook gestemd . Ik heb alleen geen Pinterest. Als ik mocht winnen dan geef ik dit pakket aan mijn dochter . Zij is dol op dit soort producten

 49. Wat een leuk pakket!! Van alles en nog wat! Ik heb alle stappen gedaan en ook gestemd . Ik heb alleen geen Pinterest. Als ik mocht winnen dan geef ik dit pakket aan mijn dochter . Zij is dol op dit soort producten

 50. Wat een supergaaf pakket is dit, allemaal verwennerij voor onder de kerstboom en om uit te delen aan dochter, schoondochter, stiefdochters. Ik doe op de valreep graag nog mee (ook via facebook gedeeld en op instagram meegedaan)

 51. Wat een verwennerij zo’n verrassingspakket. Na jaren van mezelf verwaarlozen begon ik ook echt te geloven dat ik waardeloos was. Dat is gelukkig veranderd en nu probeer ik elke dag goed voor mezelf te zorgen.
  Ik zou dit pakket wel delen met mijn zusjes, want die verdienen elk met een eigen reden ook wat verwennerij.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.