Dierendag Miauwbox

Dierendag Miauwbox4 oktober is het alweer dierendag, tijd om je geliefde kat eens extra te verwennen (alsof ze niet al genoeg verwend worden)! Ik of eigenlijk; Bengel, Boefje, Kaylo & Mickey ontvingen de Dierendag Miauwbox en konden niet wachten om hem uit te pakken. En ik kan alvast verklappen, de jongens waren erg enthousiast over de inhoud!

De dierendag Miauwbox zit vol met de lekkerste snacks, verzorgingsproducten en leukste speeltjes voor je huistijger. Mocht je nog niet willen weten wat erin zit, dan vooral niet verder lezen vanaf hier en zelf erachter komen wat er in deze toffe verrassingsbox zit! Het is eenmalig, je zit dus niet aan een abonnement vast.

Eerlijk is eerlijk, het lijkt hier elke dag wel dierendag, maar met hun verjaardag, op dierendag en met kerst krijgen onze katjes toch wel een extra cadeau hoor!

De Dierendag Miauwbox kost €24,95 en heeft een waarde van meer dan €45!

Miauwbox

De inhoud van de Dierendag Miauwbox

Pluche vis / Cats Collection €5,99 – Zo’n pluche vis stond al op hun verlanglijstje, dus ontzettend leuk dat er een in de Dierendag Miauwbox zit. Er zit ook nog eens kattenkruid in deze pluche vis, dus succes gegarandeerd! Hier werd de vis al uit de doos gevist terwijl hij nog op het karton vast zat.

Bug Me / Coockoo €4,99 – Superleuk en interactief speeltje voor je kat(ten). Het kleurrijke kevertje werkt op batterijtjes en beweegt met zijn vele kleine pootjes alle kanten op. Onze katten hadden er al een, maar die was inmiddels al half gesloopt, dus een nieuwe komt goed uit.

Kattenballetjes / Cats Collection €2,99 – Set van 3 gevlochten balletjes met een rammelaar erin. Hier kunnen ze lekker mee gooien, vangen, wegslaan, rollen en jagen. Balletjes en speelgoedmuizen kun je er nooit genoeg van hebben naar mijn idee.

Malt Soft pasta / Gimcat €4,65 – Onweerstaanbare kattenpasta met anti-haarbal complex. Stimuleert de uitscheiding van ingeslikte haren en vermindert de vorming van haarballen. Bengel & Boefje vinden de pasta erg lekker, Kaylo & Mickey daarentegen moeten er niks van weten. Met 4 katten heb ik in al die tijd pas 3 haarballen gehad, dus ze hebben het niet echt nodig naar mijn idee. Ik ga dit dus meer als extraatje gebruiken.

PowAir Penetrator – Voor het verwijderen van nare geurtjes, zoals urine. Handig voor als er een ongelukje gebeurt, gelukkig komen die vrijwel nooit voor. Dit had ik moeten hebben toen Bengel in huis ging plassen vlak voor z’n castratie.

Graanvrije brokjes zalm / Renske €6,99 – De voeding van Renske is 100% natuurlijk  en is gluten-/graanvrij. Kaylo mag alleen brokjes op basis van vis eiwitten, anders spelen z’n darmpjes op. Deze brokjes zijn misschien dus wel wat voor hem, hij vond ze in ieder geval erg lekker. We gaan de ingrediëntenlijst nog even goed doornemen om te kijken of hij ze echt mag hebben.

Eend met stukjes appel / Voskes – Snacks in de vorm van lange platte slierten. Deze snoepjes vallen erg in de smaak, ze staan erom te springen! Ik scheur ze wel wat kleiner, omdat ik bang ben dat als ze niet goed kauwen (Bengel) dat het in de keel blijft hangen.

Overheerlijke paté / Renske €3,45 – Deze overheerlijke paté is er in 6 verschillende smaken. Door het hoge verse vis- of vleesgehalte, is het zeer licht verteerbaar en smakelijk.

Mini hartjes / Renske €3,99 – Deze graanvrije snoepjes zijn 100% natuurlijk en bevatten geen zout en/of suiker. Ideaal als verantwoordt tussendoortje. Ook deze snoepjes gaan er als zoete koek in, onze katten zijn gelukkig niet zulke kieskeurige eters.

Kattenbakschepje + sample / PeeWee €2,95 – Het PeeWee systeem bevat super absorberende houtkorrels en een kattenbak met dubbele bodem. Een zak korrels gaat tot wel 4 maanden mee, geen nare luchtjes en geen stof.

Dierendag Miauwbox

Wat vind ik ervan?

Ik vind het echt een super leuke box voor een goede prijs. Het is een mooie manier om nieuwe producten en speelgoed te ontdekken voor je katten. De katten vonden het ook allemaal erg leuk en interessant. Er zitten overigens ook nog kortingsvouchers bij en een actiecode voor het gratis aanvragen van een verwendeken voor je kat bij Pet Secur. Ik ga er vanuit dat die binnenkort wordt geleverd.

Miauwbox verkoopt ook speciale kerst, kitten en verjaardagsboxen voor je kat! Ik ga hier zeker even naar kijken voor de kerst (je hebt aan zo’n box veel meer dan aan een adventskalender voor je kat. Been there done that!).

Kortom; wat mij betreft is de Miauwbox een echte aanrader en zeker het proberen waard!

Kende jij de Miauwbox al?

* Deze review/post is tot stand gekomen in samenwerking met een merk/bedrijf. Lees mijn disclaimer.

14 gedachten aan “Dierendag Miauwbox”

  1. Super leuk en lekker voor de katten. Hier wordt onze kat ook altijd verwend, zijn verjaardag, dierendag, als wij iets te vieren hebben en met zijn verjaardag eten wij een tompouce 🙂 Leuk om ook eens andere producten et proberen. Nu moet onze kat speciaal eten hebben ivm blaasgruis in herverleden, ik ga eens kijken of ze hier ook iets voor hebben op de site.

    1. Als je kat allergieën heeft of speciale dieetwensen, dan kun je contact op nemen met Miauwbox. Zij zorgen er dan voor dat de box wordt aangepast op de wensen van jouw kat.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.