Disclaimer

Disclaimer

De voorwaarden van deze disclaimer zijn van toepassing op deze website www.jouvence.nl/byjouvence

 

Door deze website te bezoeken en/of de op deze website aangeboden informatie te gebruiken, verklaart u zich akkoord met de toepasselijkheid van deze disclaimer.

 

De door www.jouvence.nl/byjouvence op deze website aangeboden informatie is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid geplaatst en www.jouvence.nl/byjouvence besteed de grootst mogelijke zorg aan de samenstelling van de site. Desondanks is het mogelijk dat de informatie onvolledig, onjuist en/of niet actueel is. Er kunnen geen rechten, aanspraken, toezeggingen of garanties worden ontleend aan informatie en inhoud van de website www.jouvence.nl/byjouvence.

 

www.jouvence.nl/byjouvence aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade ten gevolge van storingen, onderbrekingen of vertragingen in het verstrekken van informatie, noch voor enige schade die voortvloeit uit handelingen verricht naar aanleiding van de op haar website verstrekte informatie. Enkel de website bezoeker is verantwoordelijk voor zijn gebruik van de op de website beschikbare informatie. www.jouvence.nl/byjouvence aanvaardt evenmin aansprakelijkheid voor eventuele schade, verliezen van gegevens/bestanden, onvermogen tot gebruik en/of virussen die schade kunnen veroorzaken aan de computer of software van de website bezoeker, opgemerkt voor, tijdens of na een bezoek aan de website.

 

www.jouvence.nl/byjouvence publiceert hier teksten, afbeeldingen, video’s en andere materialen die door www.jouvence.nl/byjouvence en derden zijn aangeleverd. www.jouvence.nl/byjouvence behoudt daarbij het recht om op elk moment de inhoud aan te passen en/of te verwijderen zonder daarover mededeling te hoeven doen.

Copyright/auteursrecht

Alle foto’s/afbeeldingen op www.jouvence.nl/byjouvence zijn zelf gemaakt, mits anders aangegeven. Je mag deze foto’s/afbeeldingen niet overnemen zonder toestemming. Wilt u toch graag een foto/afbeelding overnemen? Neemt u dan contact met ons op.

Privacy

Adressen en andere persoonlijke informatie die www.jouvence.nl/byjouvence verkregen heeft voor het opsturen van producten, worden alleen door www.jouvence.nl/byjouvence ingezien. Deze gegevens worden niet verstrekt aan derden.