Domino’s dating app

Domino's dating appKun jij moeilijk kiezen tussen (misschien wel) de liefde van je leven en je liefde voor pizza? Geen zorgen, want Domino’s brengt deze twee ingrediënten samen in een dating app. Op deze manier hoef jij geen onmogelijke keuze te maken en vind je misschien wel je pizza maatje voor het leven! 

Ben je op zoek naar de perfecte match? Zoek niet langer en download de Domino’s dating app! Aan de hand van jouw voorkeuren en leuke pizza gerelateerde vragen, laat de app jou de beste matches zien.

Zo krijg je onder andere de vraag of ananas op pizza mag? Dat je pizza met mes en vork eet of dat jij altijd dezelfde pizza neemt? Daten kan tegenwoordig gewoon vanaf de bank.

Domino's dating app

Gebruik

De Domino’s dating app is erg makkelijk in gebruik. Na het downloaden van de app maak je jouw eigen profiel aan. Hierop vul je jouw naam, leeftijd en voorkeur in. Ook kun je jouw profiel voorzien van een mooie foto.

dating app

Matches

Vervolgens krijg je 6 pizza gerelateerde vragen. Aan de hand van deze vragen (of eigenlijk de antwoorden die je op deze vragen geeft) worden er mogelijke matches getoond. Je matches komen in de chat te staan. Je ziet hierbij een profielfoto en een naam. Bij interesse kun je een gesprek starten via de chat en wie weet bloeit er wel iets moois op!

Domino's* In verband met privacy heb ik de namen en profielfoto’s van matches afgeschermd.

Pizza date

Nooit meer alleen pizza eten? Download de Domino’s dating app, vind jouw match en ga op pizza date! Vanaf 22 november zijn er elke donderdag in verschillende Domino’s vestigingen Domino’s Dating XL avonden georganiseerd. Alle matches uit de dating app mogen naar, een geheel in stijl aangeklede, Domino’s winkel komen en een geheel verzorgde pizza date krijgen. Alle deelnemers in de winkels maken kans op een geheel verzorgde reis voor twee personen naar Parijs!

* Deze review/post is tot stand gekomen in samenwerking met een merk/bedrijf. Lees mijn disclaimer.

23 gedachten over “Domino’s dating app”

  1. haha, hoe verzinnen ze het! ik ga de app niet gebruiken, want wij maken pizza altijd zelf en dating apps zijn niet zo goed voor onze relatie denk ik haha. Als ik nu nog vrijgezel zou zijn……haha

  2. Ik heb geen date-behoefte, maar dit is wel heel slim bedacht van Domino. Iedereen bestelt wel eens een pizza, dus dan vind je misschien iemand die van dezelfde pizza houdt.

  3. Haha grappig zeg. Zal niets serieus opleveren lijkt me maar dat vind ik van alle dating apps dus ach waarom niet op basis van pizza voorkeuren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *