Donna Mae horloge

Onlangs mocht ik bij Lucardi iets kiezen uit de moederdag collectie. Ik koos toen ook een horloge, maar deze was zo populair dat hij niet meteen mee geleverd kon worden. Van de week kreeg ik hem alsnog binnen en oh boy! Ik ben nog nooit zo blij geweest met een accessoire als dit horloge!

Ik moet eerst even eerlijk bekennen dat ik nooit horloges draag. Tijdens het rondsnuffelen in de moederdag collectie sprak dit mesh horloge van Donna Mae me toch aan. Ik twijfelde.. En twijfelde.. En besloot hem toch maar in het winkelmandje te mikken.

Het horloge bleek echter zó populair dat het 3 weken duurde voordat ik hem eindelijk kon ontvangen en.. Het is liefde op het eerste gezicht! Ik vind hem echt prachtig, hij is ontzettend goed te combineren, ziet er stijlvol uit zonder teveel toeters en bellen.

Het klokje heeft een diameter van 40 mm en is spatwaterdicht. Nu ben ik veel te bang dat er iets gebeurt met mijn nieuwe favoriete accessoire, dus als ik van plan ben iets met water te doen, afwassen bijvoorbeeld de nadelen van op jezelf wonen, dan doe ik hem uit voorzorg af.

Een groot voordeel is dat je het horloge zelf heel makkelijk in maat kunt verstellen en je hem makkelijk dicht klikt. Je hoeft niet bang te zijn dat je hem verliest, want hij haakt eerst ergens achter voordat je hem vast klikt, ideaal!

Iedereen die mij volgt op Instagram heeft hem al meerdere keren voorbij zien komen, ik ben er echt oprecht ontzettend blij mee, dus op Instagram worden jullie er nog zeker vaker mee dood gegooid.

Mocht je de kleur zwart nou helemaal niks vinden, niet getreurd! Want hij is er in 7 prachtige kleuren, waaronder rosé goud. Je vind ze hier.

Het horloge kost normaal €59,99 maar is nu verkrijgbaar met 50% korting! Je scoort hem nu dus voor €29,99.

Zelf zit ik eraan te denken om hem ook nog in het rosé goud te bestellen, helemaal nu er zo’n fijne korting overheen zit.

Wat vindt jij van mijn nieuwe horloge?

* Deze review/post bevat producten die door een merk/bedrijf zijn opgestuurd. Lees mijn disclaimer.

2 gedachten over “Donna Mae horloge”

  1. Hij is heel mooi! Ik hou ook wel van horloges zonder al te veel poespas. Gewoon tijdloos en stijlvol, zodat ie met elk kledingstuk te combineren is. De rosékleurige is trouwens ook prachtig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *