Eerste indruk Essence lente/zomer update 2018

Van de week werd ik verrast door de postbode met een leuk pakketje, hierin zaten een aantal producten uit de nieuwe lente/zomer update 2018 van Essence! Vandaag laat ik jullie zien welke producten ik ontvangen heb en wat mijn eerste indruk hiervan is.

Ongeveer een maand geleden deelde ik het persbericht van de lente/zomer update 2018 van Essence. Van de week mocht ik een mooi pakketje ontvangen met een aantal producten uit de lente/zomer update 2018 van Essence. Vandaag deel ik mijn eerste indruk van deze producten met jullie.

Deze mooie producten zaten er allemaal in mijn pakketje.

Op mijn hand de glow to go setting spray, ik zou hem zelf niet als setting spray gebruiken (niet zoals je gewend bent in ieder geval). Bij het sprayen komt het er niet als nevel uit, maar ik krijg een ‘vlek’ aan setting spray. Ik zou hem op mijn hand sprayen en dan met mijn vingertoppen aanbrengen op mijn jukbeenderen om hem als highlighter te gebruiken.

Van de primer komt snel een review, want sweat proof klinkt goed.

#07 bite me if you can, een rode liquid lipstick met een vinyl finish. Lipstick in de kleur #10 rosey glitz, dit is een mooie bruin/nude kleur.

De holo wow! sparkle stick is een highlighter stick met holografische pigmenten. Hij heeft helaas al een ‘klein ongelukje’ gehad in de dop tijdens de reis.

De 3D dewylook stick voor een subtiel wet-look effect.

Lipliner #05 so un-grey-tful, make me brow wenkbrauwpoeder #01 brown & liquid eyeshadow #10 roadtrippin’, de ene kant zorgt voor een matte effect, de andere kant voor een glam finish.

Links een swatch van de liquid lipstick, daarnaast de make me brow wenkbrauwpoeder en de liquid eyeshadow.

Glow like a mermaid highlighter, nog niet geswatched, want hier komt nog een review van. Ik vind het schubben patroon in de highlighter erg leuk gedaan in combinatie met de verschillende kleuren. Ik ben benieuwd hoe deze highlighter qua kleur uitpakt.

Oogschaduw palette #03 my shell is my castle. Het zijn niet de standaard nude kleuren, maar ik vind de kleuren wel lekker fris ogen. Ik ben erg benieuwd naar het pigment hiervan.

Glitter primer speciaal voor het bevestigen van glitters op je lichaam en gezicht, samen met een potje loose glitters.

Nog iets waar ik erg benieuwd naar ben en waar jullie vrij snel al een review van kunnen verwachten, de volume hero mascara in power black. Het borsteltje lijkt me erg fijn in gebruik.

De hydra nail care serum, deze heb ik natuurlijk meteen geprobeerd, speciaal voor de nagels en nagelriemen. Vooral de lichtzoete geur die eraan zit vind ik erg lekker. Het product is makkelijk in gebruik, trekt snel in en is ook nog eens makkelijk mee te nemen dankzij z’n formaat. & een glitter top coat – mermaid sprinkles.

Waar willen jullie graag een review van terug zien?

14 gedachten aan “Eerste indruk Essence lente/zomer update 2018”

  1. Ревность является отрицательным и разрушительным чувством для любовных отношений. Конечно, в малых дозах она даже полезна, но здесь речь идет о том, что человек психически нездоров. Читайте об этом подробнее на сайте [url=http://ladysarafan.ru]ladysarafan.ru[/url]

  2. Готовые гарнитуры для детской комнаты представляют собой универсальный уголок, в котором есть буквально все необходимое для полноценного развития ребенка, подробнее об этом читайте на сайте [url=http://teletap.org]teletap.org[/url]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.