Eerste indruk Soda make-up

Soda MakeupKruidvat heeft sinds kort een nieuwe make-up merk in de schappen liggen: Soda Makeup. De verpakkingen in vrolijke pastel tinten trekken meteen de aandacht. Graag deel ik mijn eerste indruk met jullie.

Soda Makeup is een Russisch make-up merk gericht op generatie Z: meisjes en jongens tussen de 15 en 20 jaar oud. Nou ben ik 26 jaar jong, maar als make-up liefhebber trekt dit make-up merk ook gewoon mijn aandacht.

Het verschilt per Kruidvat filiaal wat er te koop is van het merk. Ook ga ik er vanuit dat het make-up merk maar tijdelijk verkrijgbaar zal zijn.

Het merk bevat onder andere wenkbrauw liners, grote oogschaduw paletten (16 tinten) en kleine oogschaduw paletten (4 tinten). Glowy skin finisher, glitter eyeliner, highlighter en mascara (volume, waterproof & unicorn). En matte lip liquids, kwasten, nagellak, skin care en meer. Op de site van Soda Makeup vind je al hun producten.

Soda Makeup

Ze hebben eye markers in opvallende felle kleuren (blauw, paars en roze). Ik heb zelf de roze variant (#108 Barbie Girl) meegenomen. ’s Morgens in de winkel heb ik hem geswatched op mijn hand en ’s avonds laat zat hij er nog perfect op. Dat terwijl ik regelmatig mijn handen heb gewassen met zeep, de afwas heb gedaan en meerdere keren express eroverheen gewreven.

De matte lip liquid ben ik ook erg enthousiast over. De glitter eyeliner heb ik in de winkel even geswatched en vervolgens gekocht, maar geen idee of die goed opdroogt en lang blijft zitten. Ook de oogschaduw paletten zijn nog even een verrassing, want er waren in de winkel geen testers.

Soda

De producten die ik heb zijn: alle 3 de grote oogschaduw paletten, roze eyeliner, roze glitter eyeliner en matte lip liquid.

Ik ben tot nu toe erg enthousiast over de make-up producten van Soda Makeup. De pigmentatie van de producten is goed, de verpakkingen spreken aan en ze hebben unieke kleuren.

Soda Makeup Kruidvat

Heb jij al iets van het merk Soda Makeup?

30 gedachten aan “Eerste indruk Soda make-up”

  1. Qua prijs wel redelijk gelijk, qua pigmentatie en stay durf ik te zeggen dat ik Soda Make-up beter vindt daarin. Vooral de eye markers zijn echt goed en blijven lang zitten.

 1. Hoi! nou gebruik ik al een halfjaar de Wowbrow potloden van Soda en ben er helemaal gek op! Maar kruidvat verkoopt het merk niet meer! enig idee waar het nog wel te krijgen is? online vind ik helaas niets 🙁

  1. Hi Diana, ik vrees dat er moeilijk aan te komen is. Het is een Russisch merk wat tijdelijk ter kennismaking te vinden was in de schappen van de Kruidvat. Ik heb ook nog even online gezocht, maar kan zo gauw niks vinden waar het te bestellen is. Misschien Soda Makeup zelf even benaderen?

   1. Hi Diana,

    Ik was vanmorgen bij de Kruidvat en toen lagen de producten van Soda Make-up er weer. Misschien bij jouw Kruidvat filiaal ook?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.