Elsa Frozen look


Om in carnavals sferen te blijven maakte ik deze look van Elsa uit de Disney film Frozen. De jurk hangt al dik een jaar in de kast en hij is eigenlijk te groot voor mij, desondanks wilde ik toch graag deze look maken, want ik ben een groot Frozen fan!

De oogschaduw komt uit het Make-up Revolution awesome eyeshadow collection palette. Als basis/primer gebruikte ik het witte jumbo eyepencil van NYX in de kleur #604 milk. De zwarte liquid eyeliner is van E.L.F.
De mascara op de onderste wimpers is van Maybelline new york en de nepwimpers zijn van de Hema. De nepwimpers zijn vastgelijmd met de wimperlijm van DUO. De beste wimperlijm als je het mij vraagt.
Voor de lippen van mijn Elsa Frozen look gebruikte ik een lipstick van Catrice in de kleur #140 pinker-bell. Een prachtige felroze/fuchsia lipstick met een blauwe ondertoon, glitters en een hoop glans! Het is een vrij heftige kleur die van je lippen af knalt!
In mijn vlecht verwerkte ik diamantjes die je met een soort veertje erin kunt draaien, deze zijn van Zenner. Makkelijk aan te brengen en te verwijderen & erg leuk om een look mee af te maken.
Het kroontje komt van de speelgoedafdeling van de Action en kostte me nog geen euro.
Volg mij op Instagram voor de recentste foto’s & een kijkje achter de schermen!

15 gedachten aan “Elsa Frozen look”

  1. Wat heb je dit gaaf gedaan! Niet alleen je make-up look, maar ook de bijpassende jurk maakt het af. Zelf doe ik niet meer aan carnaval, maar mijn dochtertje gaat vrijdag wel verkleed naar school x

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *