Elsa Frozen look


Om in carnavals sferen te blijven maakte ik deze look van Elsa uit de film Frozen. De jurk hangt al dik een jaar in de kast en hij is eigenlijk te groot voor mij, desondanks wilde ik toch graag deze look maken.

 De oogschaduw komt uit het Make-up Revolution awesome eyeshadow collection palette, als basis gebruikte ik de witte jumbo eyepencil van NYX in de kleur #604 milk, de zwarte liquid eyeliner is van E.L.F., de mascara op de onderste wimpers is van Maybelline new york en de nepwimpers zijn van de Hema.
Voor de lippen gebruikte ik een lipstick van Catrice in de kleur #140 pinker-bell, een prachtige felroze/fuchsia lipstick met een blauwe ondertoon, glitters en een hoop glans!
In mijn vlecht verwerkte ik diamantjes die je met een soort veertje erin kunt draaien, deze zijn van Zenner.
Volg mij op Instagram voor de recentste foto’s.

15 gedachten over “Elsa Frozen look”

  1. Wat heb je dit gaaf gedaan! Niet alleen je make-up look, maar ook de bijpassende jurk maakt het af. Zelf doe ik niet meer aan carnaval, maar mijn dochtertje gaat vrijdag wel verkleed naar school x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *