Essence bloggers’ beauty secrets – the glow must go on

Het vergde wat enige moeite en inspanning. Ik ben namelijk bij 6 (!!!) filialen langs geweest voordat ik dan eindelijk het palette van Serena Verbon (Beautylab) heb kunnen bemachtigen. Het was het gelukkig allemaal waard en vandaag wil ik jullie dan ook graag het the glow must go on palette showen.

Het palette is van karton en lekker stevig. Het palette is in Oosterse stijl met bruintinten en blauw/turquoise. Als je het palette opent zit er in het deksel een mooi formaat spiegel, in dezelfde vorm als de vorm op het deksel.
Een leuk detail vind ik Serena’s handtekening rechts onderin/naast de spiegel. Serena heeft goed gebruik gemaakt van de ruimte die ze heeft gekregen. In het midden van het palette vind je 3 bronzers, met aan de zijkanten 2 matte oogschaduws en een highlighter. Om het helemaal compleet te maken heeft Serena er ook nog een kwastje in weten te verwerken.
Nou ben ik zelf nooit zo’n fan van deze kleine kwastjes en gebruik ik liever mijn eigen kwasten, maar voor onderweg/op reis kan het wel heel handig zijn.

Honey glow highlighter

De honey glow highlighter is een prachtige lichte kleur met gouden shimmers erin.
En ik heb bij sommige al voorbij zien komen dat het een perfecte dupe is van Nars Albatross, ik kan dit helaas niet voor jullie vergelijken.
Ingrediënten: mica, talc, magnesium stearate, dimethicone, ethylhexyl palmitate, polyisobutene, synthetic wax, paraffinum liquidum (mineral oil), tin oxide, ethylhexylglycerin, phenoxyethanol, ci 77891 (titanium dioxide).

Oogschaduw

De oogschaduws zijn twee warme, matte kleuren; Cinnamon & Sandalwood. Beide oogschaduws zijn goed gepigmenteerd, ik vind ze wel wat poederig waardoor je moet uitkijken voor fallout. De kleur cinnamon spreekt mij niet zo aan, maar sandalwood vind ik wel een mooie kleur.
Ingrediënten: mica, talc, magnesium stearate, dimethicone, ethylhexyl palmitate, polyisobutene, synthetic wax, paraffinum liquidum (mineral oil), tin oxide, ethylhexylglycerin, phenoxyethanol, kan bevatten: ci 77491, ci 77492, ci 77499 (iron oxides), ci 77891 (titanium dioxide).
Swatches v.l.n.r. honey glow, cinnamon & sandalwood.

Glowing bronzer

De glowing bronzer bevat 3 verschillende kleuren, ik heb ze ieder op zich geswatcht en allemaal samen. Ook deze kleuren zijn ontzettend goed gepigmenteerd, ik vind de kleuren echt prachtig en je kunt ze ook prima als oogschaduw gebruiken.
Ingrediënten: talc, mica, magnesium stearate, dimethicone, ethylhexyl palmitate, polyisobutene, synthetic wax, paraffinum liquidum (mineral oil), ethylhexylglycerin, phenoxyethanol, kan bevatten: ci 77491, ci 77492, ci 77499 (iron oxides).
Links de drie kleuren op zich en helemaal rechts is als je de drie kleuren samenvoegt.
Ik ben erg onder de indruk van het palette, de kleuren zijn erg goed gepigmenteerd. Het palette is lekker compact en dus ideaal om mee te nemen op vakantie. Met name de highlighter en de bronzer vind ik prachtig, ik zal deze dan ook zeker vaak gaan gebruiken.
Daarnaast zit er ook nog een bijbehorende nagellak bij in een mooie lichtblauwe/turquoise kleur. Het palette is helaas moeilijk aan te komen en vrijwel overal uitverkocht, maar.. Niet getreurd, want vanaf augustus zal hij in het vaste assortiment worden opgenomen (alléén de paletten, niet de nagellak).
Het the glow must go on palette kost €4,99 en is te koop bij diverse drogisterijen.

8 gedachten over “Essence bloggers’ beauty secrets – the glow must go on”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *