Essence I need a miracle! volumizing & strengthening mascara

De I need a miracle! volumizing & strengthening mascara van Essence komt uit de herfst/winter update 2018. Ik ben altijd erg benieuwd naar mascara’s, want ik heb van mezelf hele lichte en korte wimpers. Als ik een budget mascara kan vinden met een geweldig resultaat dan is dat helemaal top natuurlijk! Benieuwd of deze mascara daarbij in de buurt komt?

De mascara huls zelf is zwart met roze accenten en witte tekst erop.

Wat zegt Essence: De mascara met applicator in een speciale “pinda-vorm” verlengt wimpers en geeft ze supervolume. Alle wimpers krijgen kleur in slechts één handomdraai. Onweerstaanbaar effect!

Het borsteltje met speciale ‘pinda-vorm’, zoals Essence dit zelf noemt, is even wennen in het begin. De mascara is goed aan te brengen, separeert mijn wimpers goed en geeft ze wat meer volume.

Het geeft niet het ‘wow’ effect waar ik op had gehoopt, maar desondanks is het geen verkeerde mascara. Ik heb van mezelf gewoon erg korte en lichte wimpers. Daarom denk ik dat deze mascara bij dames met wat langere wimpers van nature wel voor dat ‘wow’ effect zorgt.

Ingrediënten: AQUA (WATER), PARAFFIN, ACACIA SENEGAL GUM, GLYCERYL STEARATE, SYNTHETIC BEESWAX, STEARIC ACID, BUTYLENE GLYCOL, PALMITIC ACID, ORYZA SATIVA (RICE) CERA, POLYBUTENE, POLYESTER-11, OZOKERITE, VP/EICOSENE COPOLYMER, HYDROGENATED VEGETABLE OIL, COPERNICIA CERIFERA (CARNAUBA) WAX, STEARYL STEARATE, HYDROXYETHYLCELLULOSE, DISODIUM EDTA, ETHYLHEXYLGLYCERIN, TRIMETHYLPENTANEDIOL/ADIPIC ACID/GLYCERIN CROSSPOLYMER, PROPYLENE GLYCOL, ACACIA SEYAL GUM EXTRACT, AMINOMETHYL PROPANOL, PHENOXYETHANOL, POTASSIUM SORBATE, CI 17200 (RED 33), CI 19140 (YELLOW 5), CI 42090 (BLUE 1), CI 77007 (ULTRAMARINES), CI 77499 (IRON OXIDES).

Deze mascara ligt vanaf augustus in de winkels en kost €3,59.

* Deze review/post is tot stand gekomen in samenwerking met een merk/bedrijf. Lees mijn disclaimer.

17 gedachten aan “Essence I need a miracle! volumizing & strengthening mascara”

  1. Het klinkt goed maar ik blijf vasthouden aan mijn Lancôme Drama Hypnôse. Ik weet het, een heel andere prijsklasse, maar hij is zooooooo fijn. En er is sinds kort een ander merk bijgekomen. Uit de GOODIEBOX ontvangen en ontdekt. Prachtige lashes creëer je ermee.

  2. Ik gebruik nu al een tijdje de Essence Get Big Lashes Volume Boost mascara (de waterproof versie, de gewone vind ik niks) en die vind ik top. Toch ben ik wel erg benieuwd wat deze mascara op mijn wimpers doet, dus ik ga ‘m zeker kopen! Voor dat geld is het zeker het proberen waard 🙂

  3. Over het algemeen ben ik niet echt weg van de mascara’s van Essence, maar ik krijg het idee dat mascara er best mee door kan. Ik heb zelf wel lange en volle wimpers, ik ben benieuwd of het bij mij een ander resultaat geeft.

  4. Het geef inderdaad niet echt een wow effect, maar voor die prijs vind ik het er toch nog goed uitzien hoor! Ik heb al andere mascara’s van essence getest en ben daar meestal wel tevreden over!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.