Essence lash on lash off volumizing magnetic accent lashes

Bij de Essence herfst/winter update 2018 zitten volumizing magnetische kunstwimpers, die je gemakkelijk zonder wimperlijm vast kunt klikken. Zijn deze magnetische wimpers een uitkomst voor het snel aanbrengen van nepwimpers?

De nepwimpers zitten in een zwart kartonnen doosje met roze en witte accenten. Aan de zijkant staat afgebeeld hoe je ze moet aanbrengen.

Hoe handig zou het zijn als je met een klik je nepwimpers kunt bevestigen? Geen geknoei meer met wimperlijm, snel & makkelijk te verwijderen.

Hoe aan te brengen?

scheid de wimpers en breng een strip aan op de bovenste wimpers en breng de andere strip op de onderkant. De magneten plakken aan elkaar vast en zorgen voor een natuurlijk en intens volume.

De wimpers zitten met een magneetje vast in het doosje, je kunt ze er dus zo uithalen en na gebruik weer terug in het doosje doen.

In het doosje zitten 4 nepwimpers, 2 voor links en 2 voor rechts, waarbij de ene nepwimper voor de onderkant is en de andere nepwimper voor op de bovenkant van je wimpers.

Na de uitleg te hebben gelezen ging ik vol goede moed aan de slag, maar eerlijk is eerlijk.. Wat een gedoe om die magnetische nepwimpers er enigszins fatsoenlijk op te krijgen. Ik ben er denk ik zo’n uur mee bezig geweest, verschillende manier, met pincet, eerste de bovenste wimper aanbrengen, eerst de onderste..

Hierboven zie je goed dat de nepwimpers niet mooi aansluiten aan de eigen wimperrand.

Vanaf een afstand ziet het er nog wel redelijk uit, maar van dichtbij kan ik er niks moois van maken. Je ziet dat de nepwimpers niet goed aansluiten aan de eigen wimperrand. Je hebt halverwege je eigen wimpers ineens ‘bam’ een stuk volle wimpers. Van mij hadden ze die overloop natuurlijker mogen maken.

Hier een foto van verder er vanaf. Dan ziet het er nog wel goed uit, maar helaas kan ik niet zeggen dat ik fan ben van deze wimpers. Het is teveel gekloot om ze aan te brengen en je krijgt ze met geen mogelijkheid netjes op je eigen wimperrand aangesloten. Ik blijf trouw aan de nepwimpers met wimperlijm, dit gaat in mijn geval een stuk sneller.

De lash on lash off magnetic lashes kosten €5,99.

Wat vindt jij van deze magnetische nepwimpers?

* Deze review/post is tot stand gekomen in samenwerking met een merk/bedrijf. Lees mijn disclaimer.

20 gedachten aan “Essence lash on lash off volumizing magnetic accent lashes”

  1. Iedereen doet er zo veel belovend over maar ik hoor aan de andere kant ook inderdaad dat het aanbrengen een heel werkje is! Ik vind ook dat de wimpers niet natuurlijk overkomen. Ze zijn aan het uiterste van de wimpers heel dik omdat je er 2 aanbrengt en aan de binnenkant heb je eigenlijk niets. Geef mij maar mijn vertrouwde mascara 🙂

    – Xx Daisy

  2. Het idee is inderdaad wel leuk, maar vind ze ook niet echt natuurlijk eruit zien. Ik heb het een paar geprobeerd om nepwimpers aan te brengen, maar bak er sowieso helemaal niks van 🙂

  3. hahahaha ik moest zo lachen om je zin:”Het is teveel gekloot om ze aan te brengen en je krijgt ze met geen mogelijkheid netjes op je eigen wimperrand aangesloten.” Dat is nl precies wat ik ook dacht. Toegegeven, ze staan je wel prachtig!!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.