Essence lashes to impress

Essence heeft nieuwe nepwimpers in haar lashes to impress collectie. Ik was erg benieuwd naar de half lashes van Essence en vandaag laat ik je dan ook zien of het wat is. Maken ze van je ogen echte eye-catchers?

De nepwimpers komen in een lila kartonnen doosje, aan de voorkant zit een venster, waardoor je de nepwimpers kunt zien. Op de achterkant van het doosje staat hoe je de nepwimpers moet aanbrengen met de lijm en hoe je ze er weer makkelijk af kunt krijgen.

Ook vindt je er de waarschuwingsvoorschriften, de inhoud en de ingrediënten van de wimperlijm.

Het doosje bevat twee nepwimpers, voor links en voor rechts. Zo zitten ze ook in het doosje en zo plak ik ze zelf ook altijd weer terug erin. Ook zit er een klein flesje (1 ml) wimperlijm bij.

De wimperlijm van Essence werkt prima en houdt nepwimpers als deze prima op zijn plek. Je kunt het beste wat wimperlijm op de wimperrand van de nepwimpers aanbrengen (niet teveel). Daarna minstens 30 seconden wachten totdat de wimperlijm wat indroogt en plakkerig wordt. Daarna kun je ze gemakkelijk met een pincet op de goede plek aanbrengen. De wimperlijm droogt transparant op, dus daar zie je niks meer van.

Persoonlijk ben ik een groot fan van de DUO wimperlijm en kan deze dan ook iedereen aanraden!

De wimperrand van de nepwimpers is doorzichtig. Hierdoor zal het nog minder opvallen (mits goed tegen je eigen wimperrand aangebracht) dat je nepwimpers op hebt.

Je brengt de half lashes aan op het uiteinde van je wimperrand. Mooi voor die extra glam bij je ooglook (meer over bovenstaande ooglook vindt je hier) of juist ideaal bij wat mascara en een winged eyeliner, voor net dat beetje extra.

Ze geven een mooi en subtiel effect, net dat beetje extra, wat je niet met mascara bereikt.

Ik vind de half lashes mooie wimpers om te gebruiken, om net dat beetje extra te creëren. Ideaal voor een feestje of gewoon om je dagelijkse look wat extra glam te geven.

De lashes to impress #03 half lashes van Essence kosten €2,59 en zijn onder andere te koop bij Kruidvat met het extra grote Essence schap.

18 gedachten aan “Essence lashes to impress”

    1. Klopt, ze blijven beter zitten dan de ‘gewone’ nepwimpers, daarbij merk je ook amper dat je nepwimpers op hebt, in tegenstelling tot bij de meeste nepwimpers, vind ik tenminste.

  1. Het ziet er echt natuurlijk uit, dat heb je niet vaak met zo van die dingen vind ik.
    Wat ik me dan afvraag, hoe haal je dat er weer af? En voel je dat niet enorm zitten? Ja, sorry hoor, maar ik ken er niet veel van en leer wel graag bij. Ik heb jaren lenzen gedragen en dan kon ik zulke dingen gewoon niet

    1. Je trekt de wimpers aan het uiteinde voorzichtig los van je wimperrand, gaat erg makkelijk. Sommige nepwimpers voel je heel goed zitten, met name de ‘hele’ nepwimpers die ook tot aan de binnenste ooghoek gaan, maar bij deze halve nepwimpers merkte ik niet dat ik ze op had. Hoop dat je wat hebt aan dit antwoord 😉

  2. Leuk artikel. Ikzelf gebruik dat niet omdat mijn wimpers lang genoeg zijn. Kan me zelfs niet voorstellen dat het handig is om aan te brengen die valse wimpers. Bij jou lijkt het wel heel naturel 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.