Essence long lasting lipsticks nude

Essence heeft een aantal long lasting lipsticks in nude kleuren in haar assortiment zitten. Eerst moest ik niet zoveel hebben van nude kleurige lipsticks. Maar sinds ik Faux en Mehr van MAC in mijn bezit heb, denk ik hier heel anders over!

Ik kocht drie nude kleuren: #01 wearing only a smile, #05 cool nude & #06 don’t stop the nude.
De huls van de lipstick heeft dezelfde kleur als de kleur lipstick, ik vind dit erg leuk gedaan en je ziet meteen om welke kleur het gaat. De lipstick zelf kun je helemaal indraaien, zodat je hem niet zo gauw kapot stoot.

Swatches

#01 wearing only a smile
Ik weet dat erg lichte kleuren mij niet zo goed staan, maar deze kleur ziet er bijna smerig uit op de lippen. De lipstick heeft een metallic finish en hij is ontzettend romig, hierdoor smeert ‘ie soepel uit, maar dit is tegelijkertijd ook z’n valkuil. Hij benadrukt alle lijnen en velletjes die er zijn, hij hoopt her en der op, ook trek ik strepen in de lipstick wat het egaal ervan aanbrengen erg lastig maakt.
#05 cool nude
Cool nude daarentegen vind ik een prachtige kleur! Hij lijkt erg veel op Faux van MAC. Ook deze lipstick is erg romig en heeft een hoog glans gehalte. Deze is gelukkig wel egaal aan te brengen en hoopt niet op, her en der benadrukt ‘ie wat velletjes, maar aanzienlijk minder dan de vorige lipstick.
#06 don’t stop the nude
Als laatste een warme bruine kleur lipstick. Eerlijk? Ik weet niet zo goed wat ik van deze kleur moet vinden. Ook deze is wederom ontzettend romig, enorm glanzend en goed gepigmenteerd.

Wat vind ik ervan?

De lipsticks voelen heerlijk zacht aan op de lippen, alsof je een lipbalm op hebt. Op #01 wearing only a smile na zijn ze goed gepigmenteerd en dekken ze egaal. Ze blijven zo’n 2 á 3 uur goed op hun plaats zitten (bij een uitgebreid etentje redden ze dit niet en zul je moeten bijstiften), echt extreem longlasting zijn ze dus niet, maar voor deze prijs vind ik dat ze het prima doen!
De lipsticks kosten €2,39 per stuk.
Mijn absolute favoriet van deze drie is cool nude, hij lijkt erg veel op Faux van MAC die ik ook altijd met veel plezier draag. Wearing only a smile gaat linea recta richting prullenbak, hier wordt niemand gelukkig van. Ik weet nog niet zo goed wat ik van don’t stop the nude vindt, ik ben nooit zo van de bruintinten, maar als ik de fullface foto bekijk dan denk ik ‘mwah, kan best’.
Welke kleur vindt jij het mooist?

7 gedachten aan “Essence long lasting lipsticks nude”

  1. De eerste vind ik ook niks, die zou ik zelf ook niet dragen, maar de andere twee kleuren vind ik erg mooi! Ook de bruine kun je goed hebben!

    1. De eerste ziet er zelfs wat smerig uit op de lippen en de lichte kleur staat me totaal niet. Dankjewel, de bruine kleur moet ik zelf nog erg aan wennen ♥ xx

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.