Essence metal shock lipsticks

Essence heeft sinds kort een aantal nieuwe metal shock lipsticks in haar assortiment met een prachtige metallic finish. In totaal zijn er 8 fascinerende kleuren verkrijgbaar en ik laat je er vandaag 3 van zien.

Van links naar rechts: #03 ace of hearts, #04 pink metallica & #05 purple pistol.

De metal shock lipsticks zitten in een simpele zwarte huls met zilveren randje in het midden. Op de onderkant van de huls vind je een gekleurde sticker die enigszins overeen moet komen met de kleur lipstick in de huls.

Alle 8 kleuren en ingrediënten vindt je hier.

Na het openen van de dop ben ik aangenaam verrast, wat een prachtige kleuren! En na het swatchen ben ik nog enthousiaster, de lipsticks zijn erg goed gepigmenteerd en zijn ontzettend romig, waardoor ze erg prettig aanbrengen.

Ze hebben wel de neiging om te gaan bloeden (in de lijntjes te trekken), maar verder ben ik ontzettend blij met deze lipsticks!

Wat ik ook erg fijn vindt is dat je de lipstick helemaal in de huls kunt draaien, zo is de kans op het kapot stoten van je lipstick een stuk kleiner.

De lipsticks kosten per stuk €2,99.

Swatches

#03 ace of hearts

Dit is een mooie rood/roze kleur met een glittertje erin en een prachtige metallic finish. Zelf vind ik dit de mooiste kleur van alle drie de lipsticks.

#04 pink metallica

Deze kleur is echt roze, ook hier zit een glitter in en natuurlijk weer de metallic finish. Van alle drie de lipsticks vind ik deze het minst mooi.

#05 purple pistol

Purple pistol is een donkere kleur, ik vind het meer een bruin/paarse tint. Ik vind hem erg mooi, maar hij is vrij donker/heftig, waardoor hij ook wat lastiger te combineren is. Deze bevat een subtiel glittertje en een mooie metallic finish.

Welke kleur vindt jij het mooist?

9 gedachten over “Essence metal shock lipsticks”

  1. Oeeh, de laatste vind ik het mooiste! Ik ben eigenlijk helemaal niet van dit soort producten, -doe mij maar matte lipsticks- maar het effect op de lippen ziet er erg leuk uit!

  2. Ik ga nu naar Kruidvat rennen. Die lipsticks zien er zo mooi uit :o!
    (wacht. winkels zijn gesloten nu… hahaha)
    Ik vind ace of hearts misschien wel het mooist van deze 3!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *