Essence nagellak & nagel poeder

Essence nagellakUit de herfst/winter update 2018 van Essence laat ik je vandaag 4 producten zien. Een glitter peel off nagellak, een metallic nagellak, nagel poeder met duo chrome effect en een sealing top coat. 

Melted chrome nail powder & sealing top coat
Essence heeft melted chrome nagel poeder met duo chrome effect, ze zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar, dit is #02 all eyes on me. De poeder is bedoeld als toplaag over een andere kleur nagellak heen, het mooist bij deze nagel poeder is om het over zwarte nagellak aan te brengen, dan krijg je het beste effect (met uitzondering van kleur #06, die is het mooist bij een transparante nagellak).

De sealing top coat is ook geschikt als normale top coat en is op waterbasis.

Breng je nagellak aan, dip met je vinger in de nagel poeder en wrijf hiermee voorzichtig over de nog net niet opgedroogde nagellak. Je legt deze laag poeder vast door er een laagje melted chrome sealing top coat overheen aan te brengen.

melted chrome nail powder

Het effect van de nagel poeder op zwarte nagellak als basis vind ik erg mooi en het werkt erg goed. Met de sealing top coat verzegel je de laag nagel poeder.

Sealing top coat €2,99 & melted chrome nail powder €2,99.

Cosmic lights nagellak De cosmic lights nagellak is een metallic nagellak met holografische glitter elementen. De nagellak verandert in het licht en schittert in een prachtig kleurenspectrum. In totaal zijn er 6 verschillende kleuren verkrijgbaar.

De zilvere op bovenstaande foto is #01 welcome to the universe.

Ik vind de holografische glitters in deze nagellak erg mooi, de kleur van de nagellak is echter niet zo mijn ding.

Adviesprijs €2,59.

Glitter on glitter off – peel off nail polishDeze nagellak is verkrijgbaar in 6 verschillende kleuren, hierboven is #02 razzle dazzle. De kleur is roségoud met glitters in multicolour.

Iedereen kent de struggle van het eraf proberen te krijgen van glitter nagellak. Die strijd is voorbij dankzij de peel off glitter nagellak van Essence. Voor het mooiste resultaat breng je 2 dunne lagen van deze nagellak aan.

Het is een goed dekkende glitter nagellak en een prachtige kleur voor met de feestdagen die eraan zitten te komen.

Ik heb het uiteraard even geprobeerd, maar je kunt het er inderdaad zo af peuteren. Het lukte mij niet om het er als één geheel af te krijgen, maar moeilijk was het niet.

Adviesprijs €2,59.

Swatches

Wat vind jij van deze nagellak van Essence?

* Deze review/post is tot stand gekomen in samenwerking met een merk/bedrijf. Lees mijn disclaimer.

2 gedachten aan “Essence nagellak & nagel poeder”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.