Essence Shine last & go! gel nagellak – Matchmaker

MatchmakerBij de Kruidvat mocht ik bij mijn aankoop gratis een gel nagellak uitzoeken van Essence. Als echte Nederlander laat ik me dat geen twee keer zeggen. Ik ging terug naar het schap van Essence en koos de kleur Matchmaker.

matchmaker

Ik heb een la vol met nagellak in allerlei kleuren en met verschillende finishes. Echter draag ik bijna nooit nagellak, puur omdat ik er het geduld niet voor heb. Dan stoot ik er weer tegenaan terwijl het nog nat is of zie ik een chip en begin meteen te peuteren.

De Shine last & go! gel nagellak vervangt de the gel nail polish lijn van Essence.

De nagellak heeft een gel-effect en garandeert optimale houdbaarheid, intense kleur en een fantastische glans.

Essence matchmaker

Ingrediënten: ETHYL ACETATE, BUTYL ACETATE, NITROCELLULOSE, ADIPIC ACID/NEOPENTYL GLYCOL/TRIMELLITIC ANHYDRIDE COPOLYMER, ACETYL TRIBUTYL CITRATE, ISOPROPYL ALCOHOL, STEARALKONIUM BENTONITE, POLYETHYLMETHACRYLATE, ZINC SULFATE, MANNITOL, ACRYLATES COPOLYMER, SILICA, N-BUTYL ALCOHOL, HEA IPDI ISOCYANURATE TRIMER/POLYCAPROLACTONE DIOL COPOLYMER, DIACETONE ALCOHOL, HEXANAL, TRIS-HEA IPDI ISOCYANURATE TRIMER, LITHOTHAMNION CALCAREUM EXTRACT, PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE, DIATOMACEOUS EARTH, ETOCRYLENE, PHOSPHORIC ACID, SORBIC ACID, CI 77266 (BLACK 2) (NANO), CI 77491 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).

Het kwastje is fijn van formaat. Niet te breed gelukkig, anders dan kan ik mijn pink nagel niet eens fatsoenlijk lakken.

Links: 1 laag & rechts: 2 lagen.

De nagellak is met 2 lagen volledig dekkend.

Essence shine last & go

Matchmaker is een oudroze/vintage roze kleur nagellak. De nagellak heeft dezelfde prachtige intense glans/look als gelnagels. Hij brengt fijn aan en is snel droog.

De nagellak heeft een goede stay en begon pas na een dag of 5 minimaal her en der te chippen. Tenzij je het hele huishouden gaat doen (badkamer soppen, stofzuigen, dweilen, etc.), dan zie je daarna al dat er wat stukjes missen.

Essence shine last & go!

De Essence shine last & go! gel nail polish is onder andere te koop bij de Kruidvat en kost €1,69.

14 gedachten over “Essence Shine last & go! gel nagellak – Matchmaker”

  1. Ik heb best veel nagellakjes van Essence, altijd blij mee en omdat het niet te duur is kan ik vaak een nieuw kleurtje kopen. Ik gebruik overigens nooit nagellak aan mijn handen omdat ik nagels bijt en dus niet echt mooie nagels heb haha maar mijn tenen zijn wel altijd gelakt.

  2. Voor de prijs hoef je het niet te laten he 🙂
    Ik heb eerlijk gezegd nog geen enkele lak gevonden, goedkoop of duur, die bij mij niet chipt. Vandaar dat ik nauwelijks lakjes draag terwijl ik gelakte nagels echt super gaaf vind.
    Dus ben benieuwd naar deze.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *