Essence volume hero mascara power black

De volume hero mascara power black komt uit de nieuwe lente/zomer update 2018 van Essence. Ik ga niet alle producten reviewen die ik heb ontvangen, maar naar deze mascara was ik toch wel erg benieuwd. Iedereen is op zoek naar dé perfecte mascara voor een budgetprijs. Benieuwd of deze mascara in de buurt komt?

Wat zegt Essence?

De nieuwe hero mascara biedt extra volume en maximale wimpers gecombineerd met een diepzwarte, langhoudende textuur. De grote elastomeren volumeborstel pakt veel textuur en bereikt zelfs de kleinste wimperhaartjes. Met de coole, holografische folieverpakking, is de mascara ook nog eens een echte blikvanger en een must-have op elke kaptafel.

Verpakking

De mascara past qua verpakking goed bij het assortiment van Essence, zwart met roze en holografische folie erop. De dop klikt dicht. Ik vind dit persoonlijk een fijn systeem, zo weet je zeker dat je je mascara goed afgesloten hebt.

Ingrediënten

Ingrediënten: AQUA (WATER), GLYCERYL STEARATE, CERA MICROCRISTALLINA (MICROCRYSTALLINE WAX), PENTYLENE GLYCOL, RICINUS COMMUNIS (CASTOR) SEED OIL, COPERNICIA CERIFERA (CARNAUBA) WAX, PROPYLENE GLYCOL, STEARIC ACID, ACRYLATES COPOLYMER, POLYVINYL ALCOHOL, PALMITIC ACID, AMINOMETHYL PROPANOL, TOCOPHEROL, HDI/TRIMETHYLOL HEXYLLACTONE CROSSPOLYMER, POLYIMIDE-1, ALCOHOL, PPG-2-DECETH-30, LECITHIN, SILICA, SODIUM LAURETH SULFATE, ASCORBYL PALMITATE, CITRIC ACID, SODIUM DEHYDROACETATE, CI 77499 (IRON OXIDES).

Borsteltje

Het borsteltje heeft vrij korte haren, een heel verschil met de mascara van Lavera. Het is dan ook even wennen aan het borsteltje. Ik moet zeggen dat ik het borsteltje fijn vindt werken en hij is ideaal voor het raken van de onderste wimperharen (die ini-mini zijn bij mij).

Swatches

1 laag volume hero mascara power black.

2 lagen volume hero mascara power black.

Wat vind ik ervan?

Ik vind het resultaat van de mascara erg mooi en hij is prima op te bouwen zoals je ziet (sorry voor de wat onscherpe foto’s, hier kwam ik te laat achter). Mijn voorkeur gaat uit naar het aanbrengen van 2 lagen volume hero mascara, dit geeft het toch net wat meer volume en intensiteit.

Wat mij betreft een prima mascara voor €2,99!

Wat is jouw favoriete mascara?

* Deze review/post bevat producten die door een merk/bedrijf zijn opgestuurd. Lees mijn disclaimer.

9 gedachten aan “Essence volume hero mascara power black”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.