Eten waar je blij van wordt!

Ik ben dol op lekker eten, en laten we eerlijk zijn, wie niet!? Ik kan ontzettend genieten van een heerlijk gerecht of uitkijken naar een etentje dat gepland staat. Ik kan er ook heel chagrijnig van worden, als een gepland etentje bijvoorbeeld niet door gaat. De hashtag #nevernoteating past dan ook perfect bij mij. 

Omdat je jezelf soms best extra mag verwennen, krijg je bij een HEMA Zorgverzekering 10% gelukskorting in de winkels van HEMA! Van welk eten word jij blij? Deel jouw gezonde lievelingsgerecht op de actiepagina van Zorgverzekering HEMA en maak kans op een van de vele smakelijke prijzen!

Zelf probeer ik graag nieuwe gerechten uit, ik proef alles wat ik niet ken en ik lust gelukkig vrij veel. Op deze manier ontdek ik allerlei lekkere en nieuwe recepten. Natuurlijk zijn er ook dingen die ik niet lust, zo maak je mij absoluut niet blij met sushi, garnalen, mosselen/oesters, vlees met vet erin, zuurkool & gekookte aardappelen..

Eten waar ik blij van wordt

Chocolade
Ik ben dol op chocolade en lust het in allerlei verschillende smaken! Mijn favoriet blijft toch wel pure chocolade, gevolgd door de ruby (roze) chocolade (echt een verslaving).

Kipsalon
De homemade gezondere versie van de kapsalon van de cafetaria. Wessel en ik zijn allebei erg dol op de kipsalon en hij staat hier dan ook geregeld op het menu. Dit is een recept die je gewoon echt een keer zelf moet maken.

Carpaccio
Liefde voor carpaccio! Als ik in een restaurant zit en er staat carpaccio op de menukaart, dan is mijn keuze snel gemaakt. Ik vind dit zó ontzettend lekker, helemaal als er ook nog eens een goede dressing bij zit.

Champignons
Mijn liefde voor champignons zit diep, want zolang ik me al kan herinneren vind ik champignons erg lekker. Bij het gourmetten ga ik voornamelijk voor de champignons met wat zout en peper, maar ook erg lekker met Italiaanse kruiden of uit de oven met wat zeezout en olijfolie.

Pizza
Zelfgemaakte pizza vind ik het allerlekkerst, dus ook het pizzadeeg helemaal zelf maken. Mijn favoriete topping is tomatensaus, strooikaas, hamreepjes, pesto, mozzarella, champignons, maïs & Italiaanse kruiden.

Hellofresh

Hoe je je voelt wordt voor een groot deel bepaald door wat je eet. Gezonde voeding zorgt er namelijk voor dat je lekkerder in je vel zit en beschermt je tegen onder andere ziektes en stress. Je kun jezelf dus echt gelukkiger eten. In sommige voeding zitten namelijk bepaalde stofjes (dopamine) die een seintje sturen naar je hersenen waardoor je je gelukkiger voelt.

* Deze review/post is tot stand gekomen in samenwerking met een merk/bedrijf. Lees mijn disclaimer.

30 gedachten aan “Eten waar je blij van wordt!”

 1. Hé heb jij dezelfde smaak als ik 😉
  Chocolade, champignons en carpaccio is zooooo lekker. Ik houd ook van nieuwe dingen proberen en ik ga jouw kipsalon zeker eens proberen.

 2. Ik kan mezelf vrij goed terugvinden in jouw lijstje, zou nog een hele waslijst aan extra dingen kunnen opnoemen maar met deze ingrediënten zitten we al een heel eind op weg!

 3. Ik hou ook zo erg van lekker eten, maar ook SLECHT eten! Ik eet de laatste tijd echt té veel ook! Oppassen dus haha. Carpaccio!!!!! LOVE IT. Vroeger was het echt een taboe als je ervoor uit kwam dat je van lekker hield. En nu? Nu spreekt iedereen het lekker uit. Lekker man!

 4. Ik word heel blij van chocolade en chips, maar ook van tomaatjes, augurk, pizza en ei. Eigenlijk vind ik bijna alles wel lekker. Bijna dan, want spruiten en witlof vind ik niet zo lekker.

 5. Ik word ook echt helemaal gelukkig van eten, haha! Jammer genoeg vooral van ‘slechtere’ dingen zoals chocolade, gezouten chips, borrelhapjes, …

 6. Oh ja daar houd ik ook echt niet van, vlees met veel vet erin! Ik word gelukkig van alles met aardappelen en van Libanees, Turks en Grieks eten. Eten maakt gelukkig! 🙂

 7. Jezelf gelukkig(er) eten is toch fantastisch. Ik doe niet anders! 😉 Maar zo u en dan eet ik ook wel eens iets wat minder goed voor je is, maar daar word ik ook gelukkig van. Linksom of rechtsom, eten maakt mij ook heel blij!

 8. Wat ik dus echt niet lekker vind zijn champignons. De smaak wel, de structuur niet. Mijn man deelt jouw liefde ervoor wel weer. Dus zodra we uit eten gaan bestelt hij het gerecht met champignons

 9. Oh ik deel echt je liefde voor carpaccio. Vrijwel elke keer als ik uit eten ga, of ergens ga lunchen neem ik meestal iets met carpaccio. Ik kan er niet genoeg van krijgen! 😉 Oh en chocolade en pizza trouwens ook hoor haha.

 10. Chocolade is toch echt mijn favoriet hoor. Helaas zijn mijn repen uit de la verdwenen. Met een filmpje eet ik graag een zak chips leeg. Anders verveel ik mij, oeps 😛

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.