Etos body butter to oil

Het is echt herfstweer en dat zorgt er ook meteen voor dat ik last krijg van een wat drogere huid. Met name mijn armen en benen hebben hier veel last van. De body butter to oil van Etos is inmiddels niet zo nieuw meer in het schap, maar hij was elke keer overal uitverkocht.

De body butter to oil zit in een grote ronde doorzichtige pot met een lekker opvallend oranje deksel. Op de pot staat de nodige informatie, zoals hoe te gebruiken. De body butter is onder andere verrijkt met shea boter & vitamine E. Dit zorgt ervoor dat de huid zacht en soepel aanvoelt.

De body butter to oil is een harde dikke boter, die door de warmte van je huid zacht wordt en verandert in een olie. Ondanks dat het een harde dikke boter is, is het niet erg lastig om er wat product uit te krijgen.

Ik kende dit concept nog niet, maar ik vind het echt een heerlijk product. Lekker om te gebruiken na een warme douche. De body butter to oil smeert heerlijk soepel uit en trekt goed in, het ziet er wat shiny uit, maar voelt niet plakkerig aan. Zelf gebruik ik hem vooral op mijn armen en benen, omdat deze nogal droog aanvoelen met dit weer. Daarnaast vind ik de geur ook erg lekker, een subtiele lichtzoete nootachtige geur.

De body butter to oil is verkrijgbaar bij de Etos | €4,99

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.