Etos limited edition kerstcollectie lipstick – Unicorn tears

Make it a december to remember met Etos. Wie mij een beetje kent weet dat ik gek ben op alles wat glittert en glimt, daarom kon ik deze lipstick van Etos in de kleur Unicorn tears ook niet weerstaan. Ik had ook nog graag het oogschaduw palette uit de limited edition collectie gewild, maar deze was helaas al uitverkocht.

De lipstick zit in een bruin-rode ombre huls met een gouden rand en het woord Etos erop, ook in het goud. Bovenop de dop zit een zilveren glitter sticker met de naam van de lipstick; Unicorn tears.

De lipstick kun je helemaal indraaien in de huls, waardoor de kans dat je hem kapot stoot een stuk kleiner is.

Het is een paarse lipstick met daarin heel veel glitters! Mijn ervaring met soortgelijke glitter lipsticks is dat er wel glitters vanaf komen, maar weinig kleur en meestal zijn de glitters erg aanwezig op je lippen (gevoelsmatig). Ik ben dus erg benieuwd hoe Unicorn tears het er vanaf brengt.

Er komt geen paarse kleur van de lipstick af, maar wel glitters! Je kunt de hoeveelheid glitters opbouwen. Op onderstaande foto ben ik een paar keer over mijn lippen heen gegaan.

Ik vind het een leuk effect geven, niet te opvallend en leuk voor de kerst. Je zou hem ook prima over een andere lipstick heen kunnen doen (bijvoorbeeld over een matte me lipstick van Sleek).

Hij is niet zo heftig als in de huls, maar desondanks vind ik het effect erg leuk voor de feestdagen.

Op de lippen voelt hij ook prettig aan. Ik heb al eens vaker glitter lipsticks gehad en daar voelde je de glitters overduidelijk zitten, heel irritant. Maar met deze lipstick heb ik daar eigenlijk geen last van.

De lipstick is onderdeel van de limited edition kerstcollectie van de Etos & kost €3,99.

Unicorn tears lipstick - Etos

Heb jij iets uit de limited edition kerstcollectie van Etos?

10 gedachten over “Etos limited edition kerstcollectie lipstick – Unicorn tears”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *