Etos Rosemary & Fig Body cream Botanical Boost limited edition

Etos Botanical BoostIk ben dol op body creams, helemaal met het koude weer van nu. Heerlijk om mezelf na het douchen in te smeren met een fijne body cream en laat ik die nou net eens gevonden hebben! De rosemary & fig body cream van de Etos uit de Botanical Boost limited edition lijn. 

Rosemary & fig

De body cream zit in een doorzichtige pot met koperen schroefdeksel. De pot bevat alleen de nodige informatie, niet teveel poespas en op de ‘achterkant’ vind je de ingrediëntenlijst.

De verpakking oogt op deze manier erg luxe en persoonlijk vind ik het een plaatje om uit te stallen op het schapje in de badkamer.

De body cream komt in de heerlijke geur Rosemary & Fig.

Rozemarijn (Rosmarinus Officinalis) staat bekend om haar intense kruidige geur en de verkwikkende werking. Vijg (Ficus Carica) zorgt voor een warme, zoete geur en heeft een voedende werking, ideaal voor de droge winterhuid.

Body cream

De body cream heeft een lekker dikke en romige substantie (iets dunner dan body butter). Hij smeert makkelijk uit, trekt snel in en laat geen vette laag achter op de huid. Mijn huid voelt heerlijk zacht en goed gevoed aan. En niet geheel onbelangrijk, mijn huid ruikt heerlijk naar rozemarijn & vijg. Ik vind de geur echt heerlijk!

Het is een limited edition dus op=op! Je koopt hem bij de Etos voor €4,99 (200 ml).

Ik reviewde al eens eerder de Salt & Sugar scrub uit de Botanical Boost lijn van Etos, je vind de review hier.

10 gedachten over “Etos Rosemary & Fig Body cream Botanical Boost limited edition”

  1. Oh heerlijk! Klinkt erg goed. Ik zag er toevallig gister nog een staan bij de Etos, en die trok mijn aandacht. Ik ga binnenkort nog eens kijken. Leuke review heb je geschreven <3
    Liefs!

  2. Qua naam was ik wat pessimistisch over de geur maar toen ik het eenmaal rook was ik tóch verkocht!
    Zelf heb ik massageolie, douchefoam en een geurkaars van deze lijn ontvangen een tijdje geleden en vind ze allemaal enorm prettig in gebruik. Deze crème klinkt anders ook goed. Etos eigen merk komt met steeds fijnere items uit vind ik.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *