Eucerin hyaluron-filler: hyaluronzuur intensief masker

EucerinBij een anti-age masker deinst de gemiddelde twintiger terug, terwijl dit soort maskers ook heel goed kunnen zijn voor de jonge huid! Ik testte onlangs een nieuw anti-age masker uit van Eucerin: het hyaluron-filler masker. Een intensief masker met hyaluronzuur voor een frissere, meer stralende en verjongde huid.

Het Eucerin sheetmasker zit in een witte verpakking met daarop de nodige informatie. Op de achterkant van de verpakking vind je de gebruiksaanwijzing, de ingrediënten en de werking van het masker.

Wanneer je het masker uit de verpakking haalt vind je een sheetmasker met 2 blauwe vellen die het masker beschermen. Deze blauwe vellen moet je verwijderen voordat je het masker aanbrengt, er blijft dan een wit sheetmasker over.

Gebruik het masker één of twee keer per week, naast je huidverzorgingsroutine of wanneer je huid er vermoeid/grauw uit ziet.

Breng het masker aan op een goed gereinigd en droog gezicht. Laat het masker maximaal 5 minuten zitten en gooi het daarna weg. Het teveel aan serum kun je zacht inmasseren.

Ingrediënten: Aqua, Glycerin, Pentylene Glycol, Sodium Hyaluronate, Xanthan Gum, Polysorbate 20, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Citric Acid, Sodium Hydroxide, Phenoxyethanol, Parfum.

Het sheetmasker is niet comedogeen (= bevat ingrediënten die de poriën niet verstoppen).

Het masker voelt heerlijk verfrissend aan op de huid en plakt goed vast aan het gezicht. Zelf heb ik hem wel langer laten zitten dan 5 minuten, maar dat doe ik met bijna alle sheetmaskers. Naderhand voelt mijn huid heerlijk zacht aan.

Ik vind dit een heel fijn masker en als je hem op hebt voel je hem echt werken op de huid. Geen irritaties naderhand. Enige minpunt is dat het masker vrij prijzig is voor één sheetmasker.

Eucerin is te koop bij de (online) apotheek en de adviesprijs is €9,50.

2 gedachten aan “Eucerin hyaluron-filler: hyaluronzuur intensief masker”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.