Rituals – Express your soul body cream

Rituals heeft haar limited edition zomercollectie in de schappen liggen: Express your soul. Een heerlijk frisse geur die perfect past bij de zomer. Benieuwd of deze body cream bevalt? Lees dan gauw even verder.

De Express your soul body cream zit in een grote witte pot, de verpakking is gekleurd in wit groen en gele verf vegen met een houten deksel. Ik vind het design van de verpakking erg mooi, het past goed bij de zomer en de geurlijn, het ziet er fris uit.

De verpakking van de limited edition is gemaakt door de Duitse street artist MadC. Speciaal voor deze zomerse limited edition van Rituals creëerde zij een bijpassende verpakking.

Lees ook: Rituals – Ritual of Holi.

De express your soul limited edition bestaat uit: body cream, body mist, douche foam, douche olie, body scrub, body mist, fragrance sticks & thee.

De crème heeft een erg fijne textuur. Het is een heerlijke romige créme met de frisse geur van verbena en petitgrain. Het is een citrusachtige geur, je moet er van houden, maar ik ben fan!

Mocht dat je nog niet overtuigen, de body cream laat een shimmer achter op de huid. Dit maakt hem extra aantrekkelijk voor in de zomer. Hij trekt snel in en plakt niet, je hebt er niet heel veel van nodig en je krijgt er een heerlijk zachte huid van.

De body cream kost €17,50 voor 200 ml.

Heb jij iets uit de Express your soul limited edition van Rituals?

6 gedachten over “Rituals – Express your soul body cream”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *